Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Segítség! Milyen szakma felé...

Segítség! Milyen szakma felé orientálódjak? Értelmes válaszokat kérnék, ne kíméljetek!

Figyelt kérdés
Eléggé kreatív vagyok, szinte bármit össze tudok barkácsolni a semmiből. Nem nagyon vagyok oda a tudományokért. Ellenben érdekel a hipnózis tudománya valamint minden olyan dolog, ami kihívás, és nehéz helyzetben szinte a semmiből kell előteremteni a megoldást. Milyen szakma felé kezdjek orientálódni? Segítsetek kérlek! U.i: Ja, és hímnemű egyedek közé tartozok...:D
2012. nov. 19. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:
56%

Szakmát kérdeztél,ugye ? Amiből meg is lehet élni .

Amiket folyamatosan lehet javítani ,karban tartani .

Szinte minden háztartásban van .Nem monoton munka ,mindig más és más .Régi és új technológia .Itt pöröghet az ember agya is .Zsebekbe meg a forintok .:-))

Gázkészülék szerelő .

2012. nov. 19. 22:00
 2/3 anonim válasza:
1-es hozzászóló tudja a tutit. Csak 1 példa most október végén jött hozzánk, 10 perc alatt kipucolt 1 konvektort. 7500Ft.. és este 6-ra ért oda, képzelheted hány helyen volt előtte.
2012. nov. 20. 05:27
 3/3 anonim ***** válasza:

De jó! Tényleg jól körül kell nézned, hogy jót válassz.

Én is a szerelést javasolnám!

Te is olyan vagy egyébként, aki szemétből, lomokból használati tárgyat varázsol? Irigylem az ilyeneket, most úgy őszintén.

2012. nov. 21. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!