Hozzám való-e ez a szakma?
Figyelt kérdés
3 éve tanulom a szakács szakmát étterembe 1 hónapja dolgozom. ! szer voltam bent eddig mert a többi napon beteg voltam kivizsgálásokra kell járnom.De ha elmegyek dolgozni csak azt várom h mikor lesz már vége utálok ott lenni nem szeretem azt a helyet legszívesebben be se járnék most fogom tölteni a 17-et és apu meg velem kiabál hogy ez az élet. De én egyszerűen meg utálom ezt. Segítsetek légyszíves!2012. okt. 5. 12:19
1/2 anonim válasza:
Ha nem szereted csinálni akkor nem.
2/2 anonim válasza:
Az oke h az az elet h dolgozni kell , meg tanulni.De ez nem zarja ki azt , hogy olyat csinalj munkakent a kesobbiekben es most azt tanuld, ami erdekel es oromodet is leled benne.Szoval csinald azt amit szeretnel, persze ha van konkret otleted mar, ha nincs akkor meg agyalj rajta , mi lenne az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!