Miért teszi ezt?

Figyelt kérdés

Ismerősöm bátyámon keresztül tud mindenről, amit neten csinálok.

Olyan kérdéseket írogat ide, hogy "miért nincs párkapcsolatom, miért utasít el mindenki, stb... ?" AZÉRT, HOGY

A BÁTYÁM mondta, rámküld egy ribancot, aki "belelát a lelkembe a szemeivel", meg "körétekeredik majd a kígyó a farkadra" rámküldi a nőt észre se veszem, úgy és elszedi mindenem kamera stb...

Nem fogja hagyni, hogy magam próbáljam meg az életben.

Csak a látszatot. A valódi "megpróbálást" sosem..

2012. nov. 17. 20:37
 1/4 A kérdező kommentje:

Azértg hogy érezzem amit ők, magam lássam a kérdésekben és észrevegyem magam, elkezdjek ismerkedni és rámküldhesse.. NETEN PLÁNE menne neki.. router stb.

Be akarják nekem "beszélni", hogy rossz a mostani helyzetem nekem, LEHETNE JOBB IS, ___NŐVEL___, közben meg nem is. Hagyjanak békén?

2012. nov. 17. 20:39
 2/4 A kérdező kommentje:
NA MIVAN nincs válasz haha pedig tudom az igazságot. Hiába, nem érzek semmit, nem félek, nem szorongok, SEMMI. Nem zavar. Jöhet. Már jött. Nem volt semmi. Akkor se lesz. Hidegen hagy. Szóval semmi értelme, de jöhet, talán lesz valami érdekes a napomban ha jokor jön
2012. nov. 17. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért nem válaszol senki, mert ebből a kérdésből egy szót nem lehet érteni.Teljesen érthetetlenül fogalmazol.A kérdés első részének semmi köze nincs a többihez, ráadásul senki nem olvas kérdést "csabika" témakörben.
2012. nov. 18. 08:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ez szánalamss(2)!
2012. nov. 18. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!