Ha jót teszek valakivel, nem kapok vissza semmit. Ezek után miért tegyek bárkinek is szívességet?
"Nem azért adok, hogy utána adjanak, sokkal inkább szeretetből, akkor is, ha egyébként nem vagyok olyan jóban az illetővel. De az rosszul esik, ha egyre több szívességet teszek neki, az pedig szó szerint le se szarja, később, mikor szükségem lenne valakire, 'rá biztosan nem számíthatok'... És ez így megy minden emberrel."
De miért akarsz egyre több szívességet tenni?
Meg ezt se nagyon értem:
"Emberszerető vagyok, a legtöbb emberhez úgy állok, hogy "na, megpróbálom elérni, hogy mosolyogjon".
Minek? Ha valaki nem akar mosolyogni,akkor ne próbáld elérni,hogy mosolyogjon.Tudod,a gyengéd erőszak is erőszak.Te hiába hiszed azt,hogy jót tettél a másikkal,a legtöbb ember nem így fogja látni,mert a legtöbben saját maguk választották azt,hogy nem mosolyognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!