19 éves lány vagyok. Hétközben suliban vagyok, suli után pedig tanulok. A barátaimmal (régen) felmentünk egy pub szerű szórakozóhelyre péntekenként vagy szombatonként. Sokszor voltam a társaság középpontja és imádtam a barátaimat, ha segíteni kellett akkor is mindig ott voltam és sose csináltam szemrehányást, ha ők nem jöttek, mikor nekem kellett volna segítség!
Mára minden megváltozott. Engem nem hívnak fel megbeszélik egymás közt, ha eszükre jutok akkor talán szólnak... Leveleimre nem válaszolnak vagy terelnek.
Valamit nagyon elrontottam, de lövésem sincs hogy mit, mert nem viselkedek velük úgy, hogy ezt érdekemeljem. Mit tehetnék? Kétségbe vagyok esve.
ami szuper,ne érts félre,csak hát gondolom ők nem annyira
2012. nov. 16. 18:14
2/8 anonim válasza:
Nem változtál, változott körülötted valami? Nem bántásból, de ha mindenki elfordult tőled lehet valami mögötte. Nem kell hogy tudatos legyen, sőt nem is biztos hogy a te hibád, vagy hiba egyáltalán. Nem lett más az értékrended? Esetleg ők nőttek fel, míg te nem vagy fordítva? Neked lehet hogy kapcsolatban élsz, ők pedig szingliként találkoznak? Vagy te vagy szingli ők pedig ha találkoznak ott a barátjuk és kicsit kilógnak? Vagy akármi, gondold végig.
2012. nov. 16. 18:18
3/8 A kérdező kommentje:
nem. mindenki szingli. Mikor még kapcsolatba voltam, rosszulesett nekik, hogy nem midnig velük vagyok, de ennek már jó ideje. Azóta nem egyszer kiengeszteltem őket. Nem tudom mit tehetnék.. ha rájukakaszkodom, az se megoldás..
2012. nov. 16. 18:25
4/8 anonim válasza:
Kérdezd meg tőlük!
2012. nov. 16. 18:27
5/8 anonim válasza:
Akkor nem tudom. Ugyanott laktok, te nem mentél esetleg máshová tanulni?
Bár teljesen mindegy. Én a helyedben még egy ideig próbálkoznék, hátha csak félreérted a helyzetet. Aztán ejteném őket, keresnék más barátokat (persze tudom, hogy nem ilyen könnyű)
2012. nov. 16. 18:28
6/8 anonim válasza:
Tényleg kérdezz rá. Nem veszíthetsz semmit. Ahogy válaszolnak, úgy is érzed, hogy tényleg bajuk van e veled még ha terelnek is vagy csak félre lett értve a helyzet.
2012. nov. 16. 18:29
7/8 A kérdező kommentje:
kérdeztem már tőlük, mindig terelnek, meg általában a "semmit"-t kapom válasznak. Nem túl őszinték ezt tudom róluk.
2012. nov. 16. 18:45
8/8 anonim válasza:
Ha nem őszinték, én nem erőltetném a kapcsolatot. Egy baráti társaság az őszinteségtől lesz igazán baráti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!