Szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok, és mivel a testvéremnek külön szoba kellett, neki lett, apám kiköltözött a kinti kanapéra, ( anyámmal nincsenek jóban, hogy egymás mellett aludjanak... ) velem meg egy szobában alszik anyám. Nagyon gáznak érzem, és amúgy is szar. Lassan lecserélik a kanapékat, vesznek kettőt, és akkor anyám is kiköltözik, de ez nem tudom még mikor lesz, és akkor is lehet hogy be akarna még jönni a szobámba aludni, mert egy kanapén nem is nagyon tud aludni, mivel fáj mindene. Véleményetek?

2012. jan. 16. 18:44
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Én meg 18 voltam amikor anyám összeveszett apámmal, és 1 hétig a szobámban aludt! Na az mennyire gáz?:)
2012. jan. 16. 19:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát egy hetet ki lehet bírni...
2012. jan. 16. 19:14
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Én 14 évesen kaptam saját szobát (elköltözött a nővérem), addig a nagymamámmal aludtam egy szobába.

A húgom 10 éves koráig a szüleim szobájában aludt, aztán elköltöztem.

2012. jan. 16. 19:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy kicsit gáz. Anyukád beláthatná, hogy nem illik a nagyfiával együtt aludni. Miért nem alszik egy szobában apukáddal, de külön ágyban, ha ennyire rosszban vannak?
2012. jan. 16. 19:20
 5/10 anonim ***** válasza:
30%

Én kb. 7 éve alszom kanapén (felnőtt létemre). Nincs külön hálóm, a nappalit meg nem akarom tönkretenni egy ággyal, párom nincs, így elvagyok az összecsukható bőrgarnitúrával.

Végül is te csak jól jársz, titeket is rakhatnának a kanapéra. Ha már a szüleiteknek nem lesz magánélete, legalább ti tudtok majd maszturbálni :)

2012. jan. 16. 19:21
 6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek; azért, mert 2 kihúzhatós kanapét akarnak venni, de ami normális abból kettő már 300 ezer, és annyi pénzünk peripill nagyon nincs, így se élünk valami fényesen.
2012. jan. 16. 19:31
 7/10 A kérdező kommentje:
perpill* Utolsó, nem a maszturbálásról van szó, hanem arról, hogy nekem sincs magánszférám, ahova bemehetek csak úgy, hogy nem kell lábujjhegyen mászkálnom, hogy esetleg véletlen felkeltsem.
2012. jan. 16. 19:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem úgy jött le, hogy anyud is ki fog költözni a nappaliba. Akkor neked lesz saját szobád, nem? Azt vágom, hogy nem lehet tudni mikor...semmiképp sem bírnak egy ágyban aludni? 2 kanapé helyett? felfújható matrac ágy?
2012. jan. 16. 19:39
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát olyan kapcsolatban vannak ők, hogy szinte csak miattam, és a nővérem miatt nem váltak el. Ha egy ágyban aludnának még többször veszekednének, az meg a nyakam közepére sem kell még.
2012. jan. 16. 19:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Hali !

Ha nem vagytok gazdagok az mitől lenne gáz? Legyél megértőbb, nekik ugyanolyan kínos ez a szitu. Nem csak 300 ezerért van ágy, sokkal olcsóbb is van, én pld saját magam csináltam 2m*2m-es ágykeretet fából, nem volt drága, és nincs asztalos képesítésem. A rugós matrac 15-25ezer között van a tescoban. Lehet hogy nem akarnak egy szobában aludni a szüleid semmiképp. Aludj a tesóddal vagy fateroddal egy szobában. 16 éves koromig egy szobában aludtam a szüleimmel és 2 lány tesómmal, simán kibírtam, ne nyafogj :)

2012. jan. 17. 00:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!