Szereted önmagad?
Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 18:55
3/26 anonim válasza:
Hát nem nagyon, legszívesebben mindenbe beleszólnék, de inkább mégse, az rohadtul idegesít.
4/26 anonim válasza:
Utálom! Ne tudd meg, hogy mennyire utálom saját magam, az egész lényem! Annyira, hogy még aludni is sminkelve alszok, de még úgy is rondának találom magam... Mindenemet!
Amilyen hamar csak lehetoségem lesz rá, átoperáltatom magam és boldog leszek!
5/26 anonim válasza:
nem szeretem magam a külső adotságok miatt ronda vagyok vékony és kicsi és nem találok magamnak ez miatt társat sem
6/26 anonim válasza:
Nem szeretem magam,pedig sztem elég szép vagyok(most nem azért mondtam)de akk sem!
7/26 anonim válasza:
azért ezt ilyen határozottan nem jelenteném ki. attól függ, milyen lábbal ébredek, és "mi" néz vissza rám a tükörből.
9/26 anonim válasza:
Én szeretem magam, le lehet pontozni hülyék:D
10/26 anonim válasza:
Néha.van hogy ztálom magam.Pl.:Ha véletlenül megbántom a párom.Ami nem dirtekt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!