infó ora volt, hátranyúlt hozzám az egyik fiu, és megnézte a tolltartómat. Talált benne egy papírt amire ez volt ráírva hogy gégefő. erről tanultunk nyelvtanon. na azt mondta hogy be fog köpni mert puskáztam.
ezt a cetlit a barátnőm adta még német órán.
1 abból hogy gégefő, nem lehet puskizni, mert a levegő útja a tudőből bem csak annyi hogy gégefő
2 becsszavamat adom hogy NEN puskáztam.
3 a melete ülő oszt.társam is ezt,állítja
Holnap 2 órábk is lesz ezzel a tanárral, akinek be akar köpni
nem tudhatom, hogy befog-e köpni, de nem kell emiatt aggódnod. ha jól látom 10 éves vagy, szóval ilyenkor még én is félhettem az ilyenektől, aztán már több egyesem volt, mint csillag az égen, mégis jól vagyok..
és ha elárul? üsd tökön
2012. nov. 15. 15:09
2/12 anonim válasza:
egyébként aranyos vagy
2012. nov. 15. 15:10
3/12 anonim válasza:
10 évesek problémái!!!
(12 vokXDXDXDXD)
2012. nov. 15. 18:15
4/12 anonim válasza:
Mond ayt hogy csak rosszat akar neked!Előző vok.
2012. nov. 15. 18:16
5/12 anonim válasza:
és akkor mi van, ha 10 évesek problémái te túlkoros? :)
2012. nov. 15. 18:33
6/12 anonim válasza:
10évesen még én se mertem puskázni,de jó nagy ro*adék ha be fog köpni,á de nem birtam az ilyen kis árulkodos se*gnaylós diákokat -.-
de évek múlva majd változni fog a felfogásotok
2012. nov. 15. 20:04
7/12 anonim válasza:
Inkább tanuld meg rendesen a tanulnivalókat,ne csalj! -.- Érettségin úgysem fogsz tudni
2012. nov. 16. 00:51
8/12 anonim válasza:
fuh de bölcs vagy, ilyenkor könnyű osztani az igét, gondolom te egész életedben nem puskáztál. főleg, hogy leírta a kiscsaj, hogy ő igazából nem is puskázott.
2012. nov. 16. 16:53
9/12 anonim válasza:
Sosem csaltam,persze olyan már volt hogy nem tanultam mert ott ragadtam a gépnél...de mikor mondjuk 3-ast írtam akkor sem puskáztam hanem magamat okoltam,hogy én vagyok a hibás hogy nem tanultam és elviseltem a következményeket.
2012. nov. 16. 17:58
10/12 anonim válasza:
amugy a puskázással szerintem semmi baj nincs,miért baj az ha valaki jobb jegyet szeretne és mondjuk valamit nem bir megjegyezni.én szoktam puskázni ugy hogy mellette tanulok is és sikerül ötöst irnom havalki semmit nem tanul és ugy puskázik az kettesnél jobb jegyeet ugy sem tudna szerezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!