Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy győzzem le az irigységem?

Hogy győzzem le az irigységem?

Figyelt kérdés

Baromi pipa vagyok a lakótrásamra.

Én annyira örülnék, ha kapnék végre melót, ő meg megkapja a legjobbakat és nem megy el.

Egy mostani munkája is van. Tegnap elment bulizni, ma reggel jött meg. Elment dolgozni, de 20 perc múlva visszajött, hogy ő fáradt, meg nem jól érzi magát és lefeküdt aludni.

A másik szobatársammal ment el együtt szórakozni. Ő érdekes módon ott maradt a munkahelyén és megcsinálja amit elvállal.

És nagyon utálom, hogy ő kap melót, pedig igazából csak azért keresi a pénz, hogy legyen bulira és félvállról veszi.

Én meg azért dolgoznék, hogy haza tudjak belőle adni, nekem annyira nem jön össze a munka, legalábbis csak ilyen alkalmi és az sem sok, és hiába veszem komolyan egyszerűen ő kapja a melót aki tesz rá és inkább lébecol.

Tudom, hogy gonosz vagyok, de engem akkor is bánt. :(

2012. nov. 15. 12:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát ahogy szokták mondani, hülyének áll a szerencse.

Ne add fel, hosszú távon nagyobb valószínűséggel neked lesz szebb jövőd. :)

2012. nov. 15. 12:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Jobb ember szeretnék lenni és nem fenn akadni ilyen dolgokon. Ezt most olyan kicsinyesnek érzem.
2012. nov. 15. 12:10
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem itt semmiféle irigységet nem kell legyőzni, teljesen jogos az érzésed.
2012. nov. 15. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sem irigység. Hasonló helyzetbe én is nagyon dühi lennék.
2012. nov. 15. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Igazságtalan az élet. Én ha utcára kerülök ugrom dunába nem érdekel. Pedig szeretek dolgozni, hasznosak érezni magam mégsincs szerencsém. Másnak meg két meloja is van... Undorító az is mikor a nyugdíjas elmegy dolgozni. Fújj... Nekem marad a 22800 ft... Kötelet tudok belőle venni esetleg. Igazságtalan itt minden utálok itt. Mégse vágynék el innen. Ki érti?
2012. nov. 15. 12:26
 6/7 anonim ***** válasza:

"ő meg megkapja a legjobbakat "

Itt a lényeg. Az tényleg dühítő, hogy szarik az egészbe, de ezt előre ugye egy főnök sem látja. Viszont a csaj tudhat valamit, ha ilyen könnyen szórják utána a munkát.

2012. nov. 15. 18:23
 7/7 A kérdező kommentje:

diákmunka.

Mindhárom olyan volt, ahol hónapokat kellett dolgozni és mindháromnál eljátszotta.

2012. nov. 16. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!