Hogy győzzem le az irigységem?
Baromi pipa vagyok a lakótrásamra.
Én annyira örülnék, ha kapnék végre melót, ő meg megkapja a legjobbakat és nem megy el.
Egy mostani munkája is van. Tegnap elment bulizni, ma reggel jött meg. Elment dolgozni, de 20 perc múlva visszajött, hogy ő fáradt, meg nem jól érzi magát és lefeküdt aludni.
A másik szobatársammal ment el együtt szórakozni. Ő érdekes módon ott maradt a munkahelyén és megcsinálja amit elvállal.
És nagyon utálom, hogy ő kap melót, pedig igazából csak azért keresi a pénz, hogy legyen bulira és félvállról veszi.
Én meg azért dolgoznék, hogy haza tudjak belőle adni, nekem annyira nem jön össze a munka, legalábbis csak ilyen alkalmi és az sem sok, és hiába veszem komolyan egyszerűen ő kapja a melót aki tesz rá és inkább lébecol.
Tudom, hogy gonosz vagyok, de engem akkor is bánt. :(
Hát ahogy szokták mondani, hülyének áll a szerencse.
Ne add fel, hosszú távon nagyobb valószínűséggel neked lesz szebb jövőd. :)
"ő meg megkapja a legjobbakat "
Itt a lényeg. Az tényleg dühítő, hogy szarik az egészbe, de ezt előre ugye egy főnök sem látja. Viszont a csaj tudhat valamit, ha ilyen könnyen szórják utána a munkát.
diákmunka.
Mindhárom olyan volt, ahol hónapokat kellett dolgozni és mindháromnál eljátszotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!