Hogyan győzzem meg a párom hogy irassa rám a házat de legalább a felét?
Te papa, írasd rám a házat, de legalább a felét!!!
Rövid kérdésre rövid válasz.
válni készülsz?
elég gusztustalan dolgot tervezel... van benne pénzed? vagy legalább családodé? vagy csak a párod illetve az ő családja adott bele? ha utóbbi, remélem semmilyen módon nem tudod rávenni erre.
Akkor tudnék elképzelni egy ilyen kérést, ha a párom halálos beteg lenne, pár hónap várható az életéből és nincsenek rokonai, vagy én is felújítottam azt a házat, de ha más örökli, akkor nehéz lenne behajtani... nagyon kacifántos esetnek kéne lenni, hogy ez legyen a megoldás.
Remélem jön kérdező és tisztázza, miért is kellene ráíratni a házat.
Miért kellene magyarázkodnia. Nem azért vagyunk, hogy ítélkezzünk, hanem, hogy ötletet adjunk. Aki eleve rosszat feltételez, az ne írjon semmit...
Szerintem amúgy egy normális párbeszédben, normálisan elő lehet hozni, hogy szeretnél egyenrangú lenni az otthonotokban, ezért szeretnéd ha tulajdonjogot kapnál te is. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!