Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem meg a párom...

Hogyan győzzem meg a párom hogy irassa rám a házat de legalább a felét?

Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 13:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%

"Miért kellene magyarázkodnia."

Mert ha megmagyarázza, akkor talán ötletet is lehetne neki adni. Ha tényleg nem egy számító r.banc és tényleg jó ok van a kérésre (én vetettem fel az előbb ezt a halálos betegség dolgot), akkor lehet, hogy komolyan is vennék a válaszolók és kapna normális ötleteket.

2012. okt. 19. 14:02
 12/22 anonim ***** válasza:
93%

Aljas dolgokhoz nem fogok asszisztálni. Ha tényleg a jó szándék vezérelné a kérdezőt, nem szégyellt volna részleteket is írni az ügyről - mert amúgy a válasz szempontjából baromira nem mindegy, hogy mi a háttérsztori.

(Egyébként megnézhetnénk magunkat, ha mindenkiről a legjobbat feltételeznénk.)

2012. okt. 19. 14:32
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

Ha Neked is van benne pénzed, akkor már anno úgy kellett volna amikor megvettétek, mindegy mennyid van benne, részarányosan. Ha akkor erre nem figyeltél, akkor valószínű így jártál, elszúrtad.

Ha nincs benne egy forintod sem, akkor sehogy, mert semmi közöd hozzá! Ha esetleg nem Te vetted (az önerő nem a Te pénzedből ment), de mondjuk hitelt közösen vettetek fel rá (adóstárs vagy), és közösen fizetitek, akkor a negyede/fele azért járna Neked, aszerint, hogy mennyi volt az önerő, mennyi a hitel összege, amit együtt fizettek ki!

Sajnos infó nélkül nehéz bármit is írni!

2012. okt. 19. 14:49
 14/22 anonim ***** válasza:
89%
Így vagyok a a dologgal én is mint az utolsó. Ha mittudom én, a kérdező fizetné a házra a hitelt, vagy ő állta volna a felújítást vagy hasonlók, akkor nem szégyelte volna leírni (utólag már bármit kitalálhat, én úgysem fogom elhinni). Pláne, hogy ő csak LEGALÁBB a felét akarja a háznak.
2012. okt. 19. 14:50
 15/22 anonim ***** válasza:
44%

Eddig mivel próbálkoztál?

Leírhatnád a teljes sztorit, mert így csak a lecseszéseket kapod.

2012. okt. 19. 15:32
 16/22 anonim ***** válasza:
69%

"figyelj szívem, egy pénzsóvár r.ibi vagyok, kérlek add nekem a házadat, majd meglátod, sosem hagylak el! Na jó, a fele is elég!"

Szerintem így.

2012. okt. 19. 15:33
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
.
2012. okt. 19. 16:39
 18/22 anonim ***** válasza:
21%
Annyira szeretem, hogy az emberek így kiakadnak az ilyen kérdéseken...Nyilván ha a kérdező komolyan gondolná akkor nem egy fórumra jönne kérdezősködni hanem tudná mit hogy csináljon :) Teljesen látszik a kérdésen, hogy provokálás céljából jött létre...ha meg nem..hát arra nem tudok mit írni :)
2012. okt. 19. 17:41
 19/22 anonim ***** válasza:
88%
Fizesd ki neki a ház árának a felét, úgy. Engem is zavarna, ha csak a párom tulajdona lenne a lakásunk, de én soha nem is tettem be a valagam a készbe...
2012. okt. 19. 18:07
 20/22 anonim ***** válasza:
Vedd meg a házat vagy legalább a felét.
2012. okt. 19. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!