Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Meg kell változnom? Hogyan?

Meg kell változnom? Hogyan?

Figyelt kérdés
18 éves, leszbikus vagyok. Nem divatleszbikus, nem is mondaná meg rólam senki első látásra, és nem "most jöttem rá", így nőttem fel. De most átgondolva az életem röviden:nem tudok és nem is akarok kapcsolatot kialakítani, mindenkivel szakítok, bűntudat nélkül úgy vagyok mindenkivel, hogy nem szeretem. Legszívesebben minden nap màs csajt vinnék haza. Nem vagyok csúnya, a lányok imádják a humorom és a stílusom, én meg egy idiótának érzem magam, mert elengedek mindenkit... Ez nem normàlis, tudom, nem kell letolni érte, de nem tudok változni, vagy nem tudom, hogyan, ez vagyok én... Hogyan vàltozzak meg? Meg kell vàltoznom?

2012. nov. 14. 16:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez a problémám, csak nem csajokkal (bár én is leszbikus vagyok). Időnként rám jön a hoppáré, hogy az életem valamely részét otthagyjam, de már megszoktam... Ha nálad csak arról van szó, hogy kalandor vagy, szerintem nem baj, ha viszont vándor, akkor szerintem mindig is ilyen leszel... És ha nem tudsz megmaradni amellett sem, akit szeretsz, akkor nem is akarsz nyugalmat igazán.
2012. nov. 14. 17:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem csak ez a probléma, hanem az, hogy ez már nem tesz boldoggá. Nem csak időnként lépek tovább, hanem minden percben és nem akarok kapcsolatot, de szükségem van a testi dolgokra, csak màr nem akarom így, hogy ezzel embereket bántok meg... Most nem tudom, merre lépjek és a legrosszabb, hogy csak az nyugtat meg, hogy nem vagyok szar ember, ha lányokat fűzögetek,mert adott helyzetben boldognak érzem magam... Ördögi kör már az egész :/
2012. nov. 14. 17:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Van kedved barátkozni? :D

17/F meleg :DD

Ha igen írj ;)

2012. nov. 14. 19:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj azzal, ha úgy érzed, nem akarsz kapcsolatot. Ez tök természetes, olyankor az ember nem feltétlenül képes komolyabban viszonyulni a többi emberhez. Talán még nem tudod, hogy egész pontosan mire vágysz. Könnyű szívvel elengedsz mindenkit, azt mondod. Nem lehet, hogy többet kellene foglalkoznod magaddal, több időt szánni magadra? Előbb-utóbb biztos rá fogsz jönni, hogy mire is van szükséged, és akkor eloszlanak ezek a kételyek.
2012. nov. 14. 21:49
 5/8 Zsazsa92 válasza:

szia.

Velem ugyanez a helyzet, amint megkapom, azt akit kinéztem magamnak, abban a minutumba tovább akarok lépni, vmilyen vadász ösztönöm van,úgy érzem!Még akkor is ha az illetőt megszerettem,v akár beleszerettem,ugyan úgy képes vagyok rá,hogy megcsaljam,és ezzel elérem azt h nem bízik meg bennem,nem foglalkozok vele eleget és ott hagy-lány esetben, fiúknál én hagyom ott őket! szerintem ne változz meg mert úgy sem tudsz, hidd el én is próbáltam,de nem megy, ilyen vagy-ilyenek vagyunk!!!

2012. nov. 15. 15:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Fiúval voltál már? Ha nem, akkor itt az idő... próbálj ki valami újat! :)
2012. nov. 15. 17:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Szerintem van, aki egyszerűen nem monogám. Egy nyitott kapcsolat sem jelentene könnyebbséget?
2012. nov. 15. 21:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Voltam már kétszer fiúval, mikor épp nem volt lány... És nyitott kapcsolatom is volt, de az sem vállt be, belémszeretett és elküldött, hogy nem akar többé látni...
2012. nov. 16. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!