Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, Miért félek...

Mit csináljak, Miért félek ennyire?

Figyelt kérdés
Jövőre leszek 9.-es, megyek másik iskolába. ÉS háát... Csúnya vagyok.. félek hogy piszkálni fognak ezért. lesz osztálytársam aki még oda megy, és ők nem fognak piszkálni. mert 8 évig elfogadtak úgy ahogy vagyok. most meg... nem tudom milyen lesz. a gyerekek is megváltoztak nemtudooom. Valahogy bennem van hogy piszkálni fognak azért amilyen vagyok, és nem tehetek róla. az arcformámmal nincs gond, csak szeplős is vagyok (az annyiraa nem zavar) de van rajtam egy csomó sötétebb folt.. ahh:|

2012. nov. 14. 13:21
 1/6 anonim válasza:
kozmetikus? bőrgyógyászat? próbáld meg hátha tudnak mondani valamit a problémádra :)
2012. nov. 15. 12:12
 2/6 anonim ***** válasza:
biztos van aki elfogad és fő az önbizalom és a börgyógyász és lehet hogy alapozó is segíthet... de azt nem ajánlom...
2012. nov. 15. 14:06
 3/6 A kérdező kommentje:
májfolt...?!:D
2012. nov. 30. 16:26
 4/6 A kérdező kommentje:
alapozó nem segít,de köszi
2012. nov. 30. 16:26
 5/6 anonim válasza:
hát akkor ezt megszívtad (Y)
2012. dec. 17. 17:33
 6/6 anonim válasza:

A pigmentfoltok eltűntetése roncsolással lehetséges. A hámlasztás egyik formája az ún. cryopeeling, amikoris folyékony nitrogén sprayt porlasztanak az arcra.

Az eljárás során másodfokú fagyási sérülés következik be, a bőr lehámlik, majd új hámréteg képződik. A lézeres eltávolítás, és a középmély kémiai hámlasztás elve szintén a pigmenttartalmú sejtek roncsolása, és azt követően a bőr újdonképződésének elősegítése.

A legkíméletesebb, bár több hónapot is igénybevevő, otthon elvégezhető kezelés az azelainsav tartalmú krém alkalmazása szigorú fényvédelem mellett.

Nagyon fontos annak ismerete, hogy a májfoltok napfény hatására sötétedhetnek, nagyobbakká válhatnak, ezért a napfény kerülése ajánlott, a betegek a szoláriumot se látogassák.

ezt találtam a neten róla.... keress még utána vagy menj el kozmetikushoz illetve szépségszalonba biztos foglalkoznak ilyennel

2012. dec. 17. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!