Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Annyira félek a következő...

Annyira félek a következő tanévtől! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy most megyek 10.-be. Vannak néhányan az osztályból, akikkel jóban vagyok, de egyikőjükben sem bízom. Folyton attól félek, hogy elmondják a titkaimat és az egész suli erről fog beszélni. Biszex vagyok, van barátnőm, és ezt néhányan tudják is, de én ezt nem akarom felvállalni, mert csak nekik mondtam el, de attól rettegek, hogy valaki elmondja valakinek és mindenki erről fog tárgyalni. Nem tudom kiélvezni még ezt a maradék 2 és fél hetet, ami vissza van a szünetből. Folyton azt hangoztatják, hogy bennük meg lehet bízni stb, de én mégis annyira félek valamitől:S Mi lenne a legjobb megoldás? Esetleg van valami módszer, hogy túltegyem magam ezen és ne rettegjek ennyire? Már nem bírok nevetni, nem bírok enni, mert annyira kivagyok.
2009. aug. 13. 16:40
 1/10 anonim ***** válasza:
És szted ők honnan tudják hogy biszex vagy? valszeg elmondtad nekik.Én ha valakiben nem bízom azt 5szőr is átgondolom hogy elmondjam e neki!
2009. aug. 13. 16:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj semmi baj azzal, ha biszex vagy. Nem tudom milyen suliba jársz de nálunk refibe ezt simán elnézik egy lánynak, sőt:)
2009. aug. 13. 17:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Az semmin sem fog változtatni, ha ezen idegeskedsz. Az, hogy elmondják-e valakinek az idegeskedésedtől teljesen független. Erre a maradék kis időre kiverheted a fejedből ezt az egészet, és érezd jól magad. Különben sincs azzal semmi baj, ha biszex vagy.
2009. aug. 13. 17:13
 4/10 anonim ***** válasza:
tanulj!!! :)
2009. aug. 13. 17:22
 5/10 A kérdező kommentje:
De már így is elég bűntudatom van, mert félek, hogy csalódást okoznék a szüleimnek, ha megtudnák. A barátnőmről azt hiszik, hogy csak egy jó barátnő, akivel sokat együtt vagyok és ennyi. És csak azoknak mondtam el, akiket jó barátnak tartok, de csomószor kitárgyalták már a dolgaimat olyanok, akikben megbíztam és épp ezért tartok ennyire az emberektől.
2009. aug. 13. 17:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj megnyugodni, azzal semmire nem mész, ha előre stresszeled magad, csak ki fogsz készülni idegileg. ha kiderül, hát kiderül, nem lesz semmi baj, max csámcsognak rajta pár napig és megemésztik. kit érdekel? te, a családod és a barátaid tisztában vannak az értékeiddel és elfogadnak annak, amilyen vagy. vagy azt is megpróbálhatod, hogy egyszerűen letagadod. mivel tudnák bizonyítani? semmivel. gondolom nem készült róla sem hangfelvétel amikor elmondtad sem kompromittáló fotók, amikor pasival vagy "úgy". esetleg levonhatod a következtetést, hogy a titok addig titok, amíg max. 2 ember tud róla, te meg még egyvalaki. tényleg próbálj ne stresszelni rajta, amíg nincs miért. ha esetleg kiderül, akkor majd lépsz, ahogy jónak látod. de megenni akkor sem fognak. tudod mennyi embernek van csontváz a szekrényében, akár az osztályodban is, ami igen ciki lenne ha kiderülne nekik? ha esetleg kiderül és cikiznek, akkor mondd meg nekik, hogy akkor mutogassanak rád, ha ők elérték a tökéletesség állapotát.

"Ki vagy te, hogy bíráld az életet, amit élek? Nem vagyok tökéletes. Nem is azért élek, hogy azzá váljak, de mielőtt mutogatni kezdenél, győződj meg róla, hogy a te kezeid tiszták!" (Bob Marley)

23 L

2009. aug. 13. 17:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Viszont lány vagyok és úgy van barátnőm:)
2009. aug. 13. 18:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, mint te, csak rólam nem tudják, hogy biszex vagyok, csak feltételezik, és állandóan erről beszélnek a hátam mögött. Szerintem semmi gondod nem fog abból származni, ha megtudják, ha pedig a szüleid fülébe is eljut, akkor meg simán letagadhatod, végülis ők nem a számukra idegen osztálytársaidnak fognak hinni, hanem neked. Fel a fejjel! :)
2009. aug. 18. 18:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Te hogy viseled ezt? És hogy érted, hogy feltételezik rólad?:)
2009. aug. 18. 19:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy semmi kézzelfogható bizonyítékuk nincsen arra, hogy a lányokat is szeretném. Volt már, hogy rá is kérdeztek: "van barátnőd?", persze, mivel akkor épp nem volt senkim, csak annyit mondtam, nincs, ezért aztán most mindenki kétségek között vergődik, ugyanis senki sem biztos benne, hogy tényleg biszex vagyok-e. Szóval csak sejtik, hogy az vagyok.. Én meg jót nevetek, ha hallom, hogy megint én vagyok a legjobb téma, bár eleinte eléggé zavarban voltam, ha erről volt szó.
2009. aug. 18. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!