Én vagyok az egyetlen?
Én vagyok az egyetlen ilyen aki kínjában azért olvasgatja ezt a kategóriát mert azt hiszi talál olyan kérdést ami róla szól? Ami beleillik a jelenleg eléggé elb*szott szerelmi életébe, hogy talán épp rá gondolnak mikor egy kérdésben arról beszélnek, hogyan közelítsenek egy sráchoz, hogyan ismerkedjenek meg vele, stb... És az se segít hogy tudom, hogy az is rendszeres látogatója az oldalnak aki miatt most szarul érzem magam, és minden ismerős helyzetet felvázoló kérdésnél hülye fejjel rögtön azt hiszem, hogy ő írta ki, mert hiányzom neki.
Igen, tudom, szánalmas hogy csak ez foglalkoztat, annyi más dolog van a párkapcsolatokon kívül, majd találok valaki mást, van még időm bőven, stb stb, de a fenébe is: hiába utálok általánosságban sok embert, néha csak szimplán nagyon szar egyedül. És mindegy, hogy mit csinálok, sosem érzem azt a teljességet belül. Hogy az egésznek van értelme.
Igazából nincsen konkrét kérdés, csak most gondoltam én is beállok a "rinyálok egy sort hogy mindenki életbölcsességekkel kezdjen dobálni amik között talán megtalálom az élet értelmét" típusú kérdezőkhöz. Na ki akarja rámdobni az első követ? 18/F
Én biztos vagyok benne, hogy egy ismerősöm nincs, aki nézné ezt az oldalt, csak én vagyok ilyen szociálisan életképtelen, hogy a való élet helyett itt b.sszam el az időm jelentős hányadát. :D
Amúgy én többnyire azért olvasgatom a kérdéseket, mert érdekel másoknak mi a nyűgje. És azokkal jobb foglalkozni, mint a sajátommal. :D
first wirld problems...
átfogalmazod a kérdést, kiteszed újra. problem solved.
ha ezután is mennek rinyálni a modikhoz átrakatni a kérdést, akkor ez van. beszéld meg valakivel személyesen a magánéleti problémáid, ne itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!