Miért nem megy nekem az ismerkedés? :/
Olyan ez a kérdés, mintha a másfél évvel ezelötti énem írta volna, kicsit durva olvasni...
Két tanácsot tudnék adni, alapvetően segít, ha nagyobb az önbizalmad. Ezt sikerekkel tudod növelni. Bármivel, nem is kell, hogy mások eleinte tudjanak róla. Keress valamit, ami jól megy, amiben úgy érzed, tehetséges vagy. Zenélj, rajzolj, írj, sportolj, vagy bármi más. Mindenki tehetséges valamiben.
Aztán szép lassan próbálj jobban teljesíteni olyan dolgokban, amik kevésbé mennek. Nem fog először sikerülni, de próbálkozni kell. Ha kitartó vagy, és "csakazértis" próbálkozol, akkor nem lesz gond.
Valamint maga az ismerkedés. Introvertáltként soha nem leszel egy társaság közepe, de ez nem baj. Próbálj hasonló embereket keresni, akik esetleg szintén egyedül üldögélnek valahol a társaságban. Örülni fog neked, mert neki is pont ez a gondja, mint neked. Próbálj vele beszélgetni, biztos találtok közös témát, aztán ha összeilletek barátként, úgyis megy majd tovább. Én speciel így ismertem meg a legjobb barátomat 10.-ben az osztálykiránduláson, bár ott ő jött oda hozzám.
Illetve azt mondtad, hogy a barátnőddel nagyon jól kijössz. Beszélj neki a problémádról, és kérd a segítségét. Neked kell tudnod, hogy mi esik jól, mi növeli az önbizalmadat, és ő garantálom, hogy meg fogja tenni érted.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!