Mit jelent az álmom?

Figyelt kérdés
Nagyon valóságos álmom volt. Most is tisztán emlékszem rá. Az egyik legjobb barátnőm pár hete megemlítette hogy nagyon vágyik a szexre, amit már énis elég régóta érzek. Régóta nincs barátom sem, már kezdek magányos is lenni. Tegnap beszélgettem vele lefekvés előtt,(a barátnőmmel) de teljesen semleges témájú volt a társalgás.Az álmomban pedig szexuálisan kielégítettük egymást. Az ő szobájában voltunk, nála aludtam, és mondtam neki, hogy nagyon magányos vagyok minden téren...és letámadott. Nagyon jó volt, mégis megijedtem, hogy valami nincs rendben velem. Azon kívül, hogy ijesztő volt, most a nap végére annyira nem riaszt el a gondolat. Tudom magamról, hogy nem vagyok sem lezbikus, sem biszexuális. Mégsem tudom, mit jelenthet az álmom.
2009. aug. 12. 22:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az álmokban gyakran megjelenik a szexualitás, főleg ha a valóságban kielégítetlen vagy. Gyanítom, hogy az agyad összekötötte ezt a kielégítetlen érzést a barátnőd kielégítetlenségével és magával a barátnőddel is. Nem feltétlen jelenti azt, hogy szeretnél szexuálisan is vele lenni.

M

2009. aug. 12. 23:26
 2/2 anonim ***** válasza:

"Tudom magamról, hogy nem vagyok sem lezbikus, sem biszexuális."

OK. De még mindig lehetsz nyitott, kíváncsi, szexuális téren érdeklődő alkat. Ez nem elítélendő. (Amúgy a fentiek sem.) Valamiért éber állapotban ezt elnyomod. Úgyhogy ez nem jelent semmit. Ha ébren továbbra is elnyomod, nem fog történni semmi. Ha pedig másképp döntesz, akkor fog. Én nem venném ezt úgy, hogy "Húúú, most a tudatalattim üzent Nekem valami fontosat!" Szerintem ezt mind tudhatod ébren is. ;)

2009. aug. 13. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!