Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vannak érzelmi hullámvöl...

Miért vannak érzelmi hullámvölgyeim?

Figyelt kérdés
egyszer nagyon jól vagyok, utána meg kb. totál elkeseredett, negatívan látom a jövőt. egy hónapban kb. fele így, fele úgy van. ki vagyok ettől.
2012. nov. 6. 17:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Mert így működik az ember. Ennyi. Az élet arról szól, hogy ki tudj mászni abból a sz.rból, amibe keveredsz - lényegtelen hogy igazából vagy csak érzelmi szinten.

Az élet egy hullámvölgy, a rossz után mindig jó jön, de hogy ne szokj hozzá nagyon a jóhoz, a magaslat után mindig jön a mély.

...és egyéb elcsépelt gondolatok.

2012. nov. 6. 17:36
 2/7 anonim válasza:
amíg nem támadnak öngyilkos/önpusztító gondolataid,addig nem gáz annyira.tenni ellene annyit tudsz,hogy amikor érzed,h kezd szar kedved lenni,nem hagyod el magad,és nem hagyod h eluralkodjon rajtad a rossz kedv
2012. nov. 6. 17:38
 3/7 A kérdező kommentje:
ha rám tör ez a rossz hullámvölgy akkor mindent negatívan látok, beképzelek olyanokat hogy a barátom elhagy, félek a jövőtől... nem tudok mit tenni csak várok hogy átmenjen rajtam. rossz. és ez a komor idő sem a legjobb most.
2012. nov. 6. 18:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Addig jó amíg vannak barátaid akiket félsz elveszteni.Addig megbecsülöd őket.Amúgy ha a mélyponton vagy akkor az a fontos hogy tudd, lesz még jobb is.Akármilyen borús is most az ég, a felhők fölött mindig süt a nap.Csakhogy mondjak én is egy közhelyet.
2012. nov. 6. 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezt depressziónak hívják... nekem a D-vitamin teljesen eltüntette. Minden hétvégén magam alatt voltam, máskor meg majd kiugrottam a bőrömből. Napi minimum 2000 NE D3 vitamin és meglátod, hogy egy hónap alatt eltűnik a mélypont ;)
2012. nov. 6. 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Amit depressziónak hívnak, azt nem tünteti el a D vitamin, és nem csak hétvégén jön elő.

Nem kell minden mezei rossz hangulatot depresszióként diagnosztizálni.

Az ember hangulata már csak ilyen: egyszer fent, egyszer lent. Ehhez nem feltétlenül szükséges, hogy valami nagyon jó vagy nagyon rossz történjen velünk, egyszerűen képtelenség mindig derűsen látni az életet.

2012. nov. 6. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy mindenki azt hiszi hogy ez a normális. Persze nem kell minden nap kicsattanni a boldogságtól, de olyan szintre sem kéne lesüllyedni, hogy semmi értelmét nem látja az életének. A d-vitamin pedig nem fog ártani. Télen amúgy is kötelező lenne pótolni.
2012. nov. 7. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!