Az normális hogy egy könyvbeli kitalált karakter a pédaképem?
1 hónapja kezdtem olvasni a Szent Johanna Gimi tiniregényt, és a Reni karaktere nagyon megfogot...
Mostanában minden nap olvasok és sokkal többet tanulok. Ráadásul én is korlátoztam magamnak az internetezést napi 1 órára.
Húú, irigyellek..én meg pont most zuhantam vissza..Sikerült megjavítanom a gépemet, ami nagy örmöet okozott nekem(egyrészt mert jó, márrészt mert senki sem segített és azelőtt még nem csináltam) erre tessék, ideragadtam...
És jó regény?:)...nekem is kéne egy könyv..lehet utánna nézek és megont rászokok az olvasásra...sokkal jobb,hasznosabb:)
Na de , hogy a kérdésedre is válaszoljak:
Szerintem normális végül is valamilyen szinten...hiszen a tulajdonságai miatt lett a példaképed és ez nem árthat:)
Szerintem ez pozitív dolog:D
Van mibe kapaszkodnod személyiség fejlődés terén is:)
17/L
uu nagyon köszönöm szépen a válaszokat. :) megnyugodtam. :)
első: hogy ha akarod én át tudom neked küldeni a részeket .:) nagyon jó egyébként ez a regénysorozat... tetszik hogy a mai korról szól.... sokan még 'gyerekesnek' is találják.. de sztem meg jobb volna ha ebböl a könyből 'tanulnának' pl. rengeteg könyvet említ meg az írónő, hogy mit olvasnak éppen...
nem bírom letenni :") na de tényleg írj rám h ha kellenek :D
Ó köszönöm szépen, elfogadnám tőled nagyon szívesen:D
Kicsit utána olvastam és azok alapján jó kis regénynek tűnik:D
Írok, privit.:)
Én nem dicsekednék azzal, hogy Virág a példaképem, bocsássatok meg...
Buta, döntésképtelen, semmi felelősségérzete nincs. Ostoba szegény :/ Nyilvánvalóan, vannak jó tulajdonságai is, például, remek barát, tehetséges művész, aranyos, de szerintem ő az, aki egyáltalán nem a követendő kategóriába tartozik. Nem értem, miért szeretnétek egy ötödikes (SE!) szellemi szintjén állni...
Reni más tészta. Ő valóban kiváló példakép lehet, ha őt követed, rá próbálsz hasonlítani, az teljesen normális, sőt jó is. :)
Így tovább!
(Senkit nem akartam megbántani a Virágos véleményemmel!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!