Mit gondolsz? Van rá esélyem hogy értékes, magabiztos, és jó feleség jó anyává váljak.
Figyelt kérdés
k.Elkővettem egy hibát kihagytam sokmindent az életben bezárkoztam a saját világomba és őnzővé egoistàvá váltam.Valaki segitett nekem hogy erre ráeszméljek de mivel későn vettem észre és. a saját tapasztalatlanságom miatt olyan oldalamat ismertem meg amitől félek remélem nem lesz ilyen többéSajnos eltaszittotam magamtól pedig ő szetetet volna csak én még nem fogtam fel ésszel.Sajnálom ő már átlépett rajtam de egyszer remélem eszébe jutokés megkeress remélem.2012. nov. 4. 10:05
11/11 anonim válasza:
A, nem neki szülöd a gyereket, hanem NEKTEK, ugyanis közös lesz az a gyerek és nem a tied, se nem az övé. Max tőled meg tőle, és nem neki.
B, ettől még lehetsz jó anya és feleség. Főleg ha tudod milyen voltál, akkor már tudod milyen nem akarsz lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!