Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondolsz? Van rá esélyem...

Mit gondolsz? Van rá esélyem hogy értékes, magabiztos, és jó feleség jó anyává váljak.

Figyelt kérdés
k.Elkővettem egy hibát kihagytam sokmindent az életben bezárkoztam a saját világomba és őnzővé egoistàvá váltam.Valaki segitett nekem hogy erre ráeszméljek de mivel későn vettem észre és. a saját tapasztalatlanságom miatt olyan oldalamat ismertem meg amitől félek remélem nem lesz ilyen többéSajnos eltaszittotam magamtól pedig ő szetetet volna csak én még nem fogtam fel ésszel.Sajnálom ő már átlépett rajtam de egyszer remélem eszébe jutokés megkeress remélem.
2012. nov. 4. 10:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én abban nem reménykednék, hogy megint elővesz. De hálálva tartozol neki. És még annyival, hogy többet nem esel ugyanabba a hibába.
2012. nov. 4. 10:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Bevallom kicsit káosz nekem a kérdésed. Most egy pasiról van szó, akit eldobtál, de most meg már kéne? Hogy jön ehhez az anyaság? Közös gyereketek van?
2012. nov. 4. 10:20
 3/11 A kérdező kommentje:
Szeretnék értékes emberré vàlni akit egy férfi elfogad társának egyéletre és szűlnék neki egy gyereket vele lennék egy életre.:)
2012. nov. 4. 10:29
 4/11 A kérdező kommentje:
De hiszek a sorsban és úgy gondolom hogy ha ő volt az igazi újra fogunk találkozni és fel leszek készülve;)
2012. nov. 4. 10:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Csömörből vödörbe. Ha csak attól leszel értékes ember, mert szülsz egy gyereket, és a férjeddel éled le az életet... ez kevés. Gyereket szülni minden nő tud. Hűségesnek maradni is.

Az értéked abban lesz, ahogy az élethelyzeteket kezeled majd. Azt már lehet értékelni.

2012. nov. 4. 10:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor jól értetem elsőre is kb. Semmi köze a jövődnek a múltadhoz. Ha meg akarsz változni az csak rajtad múlik! És miért ne sikerülne!? Biztos tanultál belőle.
2012. nov. 4. 10:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Fel leszek készülve mert már tudom hogyan kell fejlődnőm és megtaláltam a helyes útat és egy értékes,becsületes,hűséges,gondoskodó,a táfsára odafigyelő emberré válljak.aki jobban rosszban a párja mellett áll.
2012. nov. 4. 10:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Kalappal hozzá. Remélhetőleg ez majd jör reflexből is és nem csak tudatosan.
2012. nov. 4. 10:59
 9/11 A kérdező kommentje:
De ha igazán meg akart volna ismerni nem lép tovább de tudom hogy nem ő volt az igazi
2012. nov. 4. 11:10
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget nem tudjátok elmúlt hónapban mennyit segitetetek nekem,de eső után mindig kisüt a nap.és ma ténxleg sűt a nap:)))
2012. nov. 4. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!