Mit gondolsz? Van rá esélyem hogy értékes, magabiztos, és jó feleség jó anyává váljak.
Figyelt kérdés
k.Elkővettem egy hibát kihagytam sokmindent az életben bezárkoztam a saját világomba és őnzővé egoistàvá váltam.Valaki segitett nekem hogy erre ráeszméljek de mivel későn vettem észre és. a saját tapasztalatlanságom miatt olyan oldalamat ismertem meg amitől félek remélem nem lesz ilyen többéSajnos eltaszittotam magamtól pedig ő szetetet volna csak én még nem fogtam fel ésszel.Sajnálom ő már átlépett rajtam de egyszer remélem eszébe jutokés megkeress remélem.2012. nov. 4. 10:05
1/11 anonim válasza:
Én abban nem reménykednék, hogy megint elővesz. De hálálva tartozol neki. És még annyival, hogy többet nem esel ugyanabba a hibába.
2/11 anonim válasza:
Bevallom kicsit káosz nekem a kérdésed. Most egy pasiról van szó, akit eldobtál, de most meg már kéne? Hogy jön ehhez az anyaság? Közös gyereketek van?
3/11 A kérdező kommentje:
Szeretnék értékes emberré vàlni akit egy férfi elfogad társának egyéletre és szűlnék neki egy gyereket vele lennék egy életre.:)
2012. nov. 4. 10:29
4/11 A kérdező kommentje:
De hiszek a sorsban és úgy gondolom hogy ha ő volt az igazi újra fogunk találkozni és fel leszek készülve;)
2012. nov. 4. 10:33
5/11 anonim válasza:
Csömörből vödörbe. Ha csak attól leszel értékes ember, mert szülsz egy gyereket, és a férjeddel éled le az életet... ez kevés. Gyereket szülni minden nő tud. Hűségesnek maradni is.
Az értéked abban lesz, ahogy az élethelyzeteket kezeled majd. Azt már lehet értékelni.
6/11 anonim válasza:
Akkor jól értetem elsőre is kb. Semmi köze a jövődnek a múltadhoz. Ha meg akarsz változni az csak rajtad múlik! És miért ne sikerülne!? Biztos tanultál belőle.
7/11 A kérdező kommentje:
Fel leszek készülve mert már tudom hogyan kell fejlődnőm és megtaláltam a helyes útat és egy értékes,becsületes,hűséges,gondoskodó,a táfsára odafigyelő emberré válljak.aki jobban rosszban a párja mellett áll.
2012. nov. 4. 10:57
8/11 anonim válasza:
Kalappal hozzá. Remélhetőleg ez majd jör reflexből is és nem csak tudatosan.
9/11 A kérdező kommentje:
De ha igazán meg akart volna ismerni nem lép tovább de tudom hogy nem ő volt az igazi
2012. nov. 4. 11:10
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget nem tudjátok elmúlt hónapban mennyit segitetetek nekem,de eső után mindig kisüt a nap.és ma ténxleg sűt a nap:)))
2012. nov. 4. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!