Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetnék felnőttebb?

Hogyan lehetnék felnőttebb?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok szeretek néha hülyülni meg ilyesmik, de hát ki nem? Van egy fiú akit régóta többnek tartok, mint barát és meg is beszéltük a témát már sokszor, de mindig ott kötünk ki, hogy semmi baja velem csak néha túl gyerekes vagyok és viselkedhetnék sokkal felnőttesebben...De az hogyan?
2009. aug. 12. 00:17
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Orulj neki, hogy még nem vagy felnott! Hidd el, az embereket a nagyonlogikus idétlen, párt kell találni, mibolfogomkifizetni, felnottvagyok nincsszukségemanyámra felnott világ hulyiti el! Te meg jegyezd meg, hogy SENKIERT ne változz meg! Mondd meg a fiúnak, hogy Te ilyen vagy és ha nem tud Téged ilyennek elfogadni akkor nem állsz vele szóba, vagy mittudomén... Add onmagad, ha megváltoznál az már nem Te lennél!
2009. aug. 12. 00:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

jajj..huhh...hirtelen azt hittem, hogy én vagyok a fiú és te pedig az a lány akivel én ugyanígy jártam, mint te veled a fiú. Csak aztán rájöttem, hogy ő most nincs is gépközelben így nem lehet az :P

Amúgy nekem is az a véleményem mint az előttem szólónak. Az a lány akivel így jártam szintén azt vallja h ő sohasem fog megváltozni senkinek a kedvéért sem. Szerintem ez így helyes.

2009. aug. 12. 01:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2009. aug. 12. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Kell hozzá egy kis idő...

És más nem. ;)

"Semmi baja velem csak..." - ez így nem jó. Úgy kell, hogy: "Semmi baja velem."

Tehát miért is okoz gondot a srácnak, hogy TE néha gyerekes vagy? Ő is az, és nem szereti ezt saját magában? Vagy éppen nem ilyen, de tudat alatt szeretne az lenni? Sok oka lehet, de ezek mind Őbenne vannak, nem a Te problémád, hanem az Övé. Ha tovább csavarom, akkor Neked azt kell eldönteni, hogy mennyire zavar Téged, hogy Ő nem fogad el teljesen? ;)

2009. aug. 12. 13:15
 5/5 gyumike ***** válasza:
Szerintem ha "gyerekes" vagy az nem azt jelenti, hogy ne kezdhetnetek el a kapcsolatot, hiszen lehet, hogy pont a párkapcsolat fog felnőttebbé tenni téged...
2009. aug. 12. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!