Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek közvetlenebb?

Hogyan legyek közvetlenebb?

Figyelt kérdés
Elég félénk vagyok, és ezért elég nehezen barátkozom ...Társaságban nem tok érvényesülni, ugy érzem elnyomnak , senkit nem érdekel mit mondok vagy kiröhögnek
2009. aug. 11. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanilyen vagyok, és nem akarlak elszomorítani de ha nem változol meg megkeseríted a saját életed. Én a saját bőrömön tapasztaltam meg pár napja. A párkapcsolatomnak lett vége, mert nem tudtam megnyílni egy olyan embernek AKIT TISZTA SZIVEMTŐL SZERETEK. Nem voltam közvetlen, gátlásos voltam, úgy voltam vele hogy majd idővel kinövöm és elmúlik. Hát nem. Ha nem teszel érte nem fogod kinőni. Soha. Ne akarj úgy járni mint én.

Ennyit rólam és akkor most arról hogy mit kéne másképp csinálnod ill. csinálnunk :)

Muszáj beszélni, legyél naprakész, ha szóba jön vmi téma mondd el a véleményed, de foglalkozz azzal h lehet h kinevetnek, de így ismerik meg az egyéniséged, nem pedig úgy ha mindig a háttérnem maradsz csöndben. Én idegen emberekkel vagyok úgy h nekik mondok akármit, nem érdekel mit gondolnak rólam, úgysem ismernek. Rajtuk "gyakorlok" beszélni, hogy a barátaimmal ne legyek gátlásos. Nagyon nehéz, tudom, de enm szabad ezzel elrontani egy életet. A SAJÁT ÉLETED!

2009. aug. 11. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:
mi az, amitől félsz?
2009. aug. 17. 17:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyszer majd lesz valaki aki felfigyel rád...Nem muszáj mindenkinek állandóan pofázni,középpontban lenni.Az én pasim is olyan szótlan volt hogy harapófogóval kellet kihúznom belől a "Hogy vagy?" kérdésre a választ,de mégsem zavart sohasem.Én meg pont az ellentetje vagyok:egy bohóc akinek jár a szája mint a kacsa segge.És sokan imádnak.Én meg azt imádom aki meghallgat.De lehet hogy te is ilyen vagy (mint én) csak szorongsz,mert félsz valamitől pl:hogy rossz benyomást keltesz vagy valami hülyeséget mondasz.Bizalmatlannak is tűnsz az írásod alapján.Esetleg egy pszichológustól kérhetnél tanácsot,tényleg sokat tud segíteni egy szakember.De persze csak ha ez tényleg nagy problémát okoz az életedben.
2009. aug. 17. 19:21
 4/4 anonim válasza:
100%
az eddigi válaszok teljesen igazak voltak.van bennünk hasonlóság utálok magamról beszélni így inkább mások problémáját hallgatom meg és tanácsot adok és ha látom hogy rossz a hangulat megpróbálok bohóckodni hangulat felelős lenni de úgy érzem igazából egy barátom sem ismer és valami ürességet érzek amit nem tudom mivel tüntethetnék el valójában amit mások látnak belőlem az csak a felszín te ne csinálj így én is megpróbálok változtatni ezeken:)
2009. aug. 18. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!