Hogyan legyek közvetlenebb?
Ugyanilyen vagyok, és nem akarlak elszomorítani de ha nem változol meg megkeseríted a saját életed. Én a saját bőrömön tapasztaltam meg pár napja. A párkapcsolatomnak lett vége, mert nem tudtam megnyílni egy olyan embernek AKIT TISZTA SZIVEMTŐL SZERETEK. Nem voltam közvetlen, gátlásos voltam, úgy voltam vele hogy majd idővel kinövöm és elmúlik. Hát nem. Ha nem teszel érte nem fogod kinőni. Soha. Ne akarj úgy járni mint én.
Ennyit rólam és akkor most arról hogy mit kéne másképp csinálnod ill. csinálnunk :)
Muszáj beszélni, legyél naprakész, ha szóba jön vmi téma mondd el a véleményed, de foglalkozz azzal h lehet h kinevetnek, de így ismerik meg az egyéniséged, nem pedig úgy ha mindig a háttérnem maradsz csöndben. Én idegen emberekkel vagyok úgy h nekik mondok akármit, nem érdekel mit gondolnak rólam, úgysem ismernek. Rajtuk "gyakorlok" beszélni, hogy a barátaimmal ne legyek gátlásos. Nagyon nehéz, tudom, de enm szabad ezzel elrontani egy életet. A SAJÁT ÉLETED!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!