Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerettek gonoszkodni? Mesélje...

Szerettek gonoszkodni? Meséljetek sztorit!

Figyelt kérdés

Én néha igen, átverni másokat. Tudom, hogy nem szép dolog, de élvezem. Csak olyanokkal vagyok gonosz, akik velem is azok.

Pl. van egy osztálytársnőm, aki nagyon utál engem, mindig is irigy volt rám, én nem utálom őt, csak nem érdekel. Van egy barátja, akit nagyon szeret, ő az első komoly és esküvőt tervez meg ilyesmi. Iszonyatosan naív, nem veszi észre, hogy a pasija csak hülyíti. A pasi árut szállít egyik városból a másikba és sokszor nincs otthon. Megtudtam hogy mikor jön haza és hogy megy bulizni. Mentem az egyik barátnőmmel ugyanoda és bemutattam őket egymásnak. A csaj nagyon szép és neki pont bejött a pasi. Az osztálytársnőm nem volt ott. Ők összejöttek, a pasi elég sokat ivott és készültek képek. Azokat meg beraktam a következő hétfőn a padba. Jaj szegény osztálytársnőm nagyon sírt, akkor nem derült ki, hogy én voltam. Ez volt árilis-május környénkén. Most kibékültek, megbocsátott neki a kis hülye és a srác elmesélte, hogy én mutattam be neki a lányt. És most vakációban felhív, hogy milyen pics@ vagyok, és hogy hogy utál. Csak nevettem meg mondtam, hogy milyen szerencsétlen. :)))))))))))

2009. aug. 11. 22:08
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
52%
áhám, én egyszer Ámerikában szálltam belé két toáronyba
2009. aug. 11. 22:12
 2/36 anonim ***** válasza:
79%

Gratulálok! Így is van elég sz*r meg szerencsétlenség a világban, minek még tudatosan tetézni? Szánalmas vagy, és még szánalmasabb, hogy büszke is vagy rá.

Először azt akartam írni, hogy remélem, a dupláját visszakapod, de igazából azt remélem, ha inkább megváltoznál.

Ennyi. Egyébként valóban egy utálni való kis pics@ vagy, aki azt hiszi magáról, hogy hű de fontos, közben meg bizonyára mindenki nagy ívből leszar, és ezekkel próbálod bebizonyítani magadnak, hogy te érsz valamit, te is fontos vagy. Közben nem is.

2009. aug. 11. 22:12
 3/36 anonim ***** válasza:
74%
Nem vagyok rasszista, de rád a "cigánygané" jelző a legmegfelelőbb. Sz@ralak vagy.
2009. aug. 11. 22:17
 4/36 anonim ***** válasza:
86%

Hát ez biztos rettentő jóleshetett neki :S:S

Gratulálni tudok..nem lehet, hogy te vagy inkább a féltékeny mert neked meg nincs egy normális kapcsolatod se? Tökre igazat adok a második válaszolónak. Ez egy szemét aljas dolog volt és bárcsak visszakapnád a dupláját ennek..

2009. aug. 11. 22:20
 5/36 anonim ***** válasza:
52%
nem is feltétlenül gonosz a sztori. ha azt nézzük hogy a pasi kapható a félrelépésre. és ezt tudattad a csajjal.
2009. aug. 11. 22:23
 6/36 A kérdező kommentje:
Ne az én történetemet véleményezzétek, csak leírtam egy példát. Van kapcsoltom és boldog vagyok benne, csak viccesen az ilyen kislányok, akik az első nagy szerelmükhöz akarnak feleségül menni, anyira szerelmesek, hogy nem veszik észre ha össze-visza csalják őket.
2009. aug. 11. 22:25
 7/36 anonim ***** válasza:
68%
Megérdemelnéd, ha ugyanezt tennék veled, akkor majd megtudnád mlyen érzés az. Bár lehet jobban fáj Neked, hogy nem szeret senki...
2009. aug. 11. 22:26
 8/36 A kérdező kommentje:
Az osztályban a barátnői (!!!), nem én, a barátnői arról beszéltek, hogy a Gyula tuti megcsalja meg látták más nővel. Idegesítő,a mikor valaki ennyire vak.
2009. aug. 11. 22:26
 9/36 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy vakok a szerelmes kislányok, de baromira nem a te feladatod elcseszni a boldogságukat! Ez nem kifogás a gonoszságodra.
2009. aug. 11. 22:27
 10/36 A kérdező kommentje:
Nem kértem véleményt! :D:D Amúgy elment egyedül bulizni, ha nem az én barátnőmmal, akkor mással csalta volna meg. Szóval tök mindegy, mert ha vele megtette, akkor mással is ugyanúgy lefeküdt volna. Annyi, hogy akkor nem tudtam volna képet szerezni bizonyítéknak.
2009. aug. 11. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!