Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan változtathatnék ezen?

Hogyan változtathatnék ezen?

Figyelt kérdés

18 éves végzős vagyok és nincsenek, soha nem vtak barátaim, bnőm sincs és hát ki lehet találni volt-e már. Az őszi szünetben regisztráltam love.hu-ra és írtam sok lánynak melyek közül 2 írt vissza majd azok is egyszer csak úgy döntöttek többet nem írnak. VIP tag vagyok, így teljes méretben megtudják tekinteni az adatlapom. Azoknak akiknek írtam 90%-a még az adatlapomat se nézte meg, gondolom kép alapján már nem is érdekeltem. Összesen 2 loveot kaptam. Egy lány aki tetszett az iskolából, rám se néz ha látom a suliban, Facen betettem egy csoportba és kilépett illetve Ő sem ír vissza. Az osztálytársaim arra nem méltatnak, hogy ha találkozunk az utcán köszönjenek nekem. A szünetben senkivel se tudtam beszélgetni még online sem. Tönkre tesz a magány. Vissza húzódó emberke vagyok ebből kifolyólag a sok elutasítás miatt amiket kaptam amióta középiskolába járok. Még is mit tehetnék, ha egyszerűen annyira ronda vagyok, hogy senki sem akar velem barátkozni és mindenki lenéz? Már az öngyilkosság is megfordult a fejemben. :(

18/F

2012. nov. 3. 17:03
 1/4 A kérdező kommentje:
VIP tag vagyok, így teljes méretben megtudják tekinteni az *adatlapom*: profil képemet akartam írni
2012. nov. 3. 17:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Legyél magabiztosabb még ha nem is érzed úgy hogy lenne mire.Ne ilyen helyeken ismerkedj.Legyél nyitott bátrabb.te is írtad hogy visszahúzódó vagy, ezen próbálj változtatni.Azt hogy mindenki lenéz már csak te gondolod úgy.
2012. nov. 3. 17:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el ,majd találsz magadnak barátnőt. Az osztálytársaid meg elég bunkók ,hogy nem képesek még köszöni se az utcán. Járj el szórakozni ,sportolni és ott biztos tudsz ismerkedni.
2012. nov. 3. 17:40
 4/4 Relikvia ***** válasza:
Mindig sajnaltam az ien embereket s probalok segiteni nekil akar szavakall.is.. :)) nyugottan irj ram dumalhatunk ha ugyvan.meg baratokis lehetunk lehet nem.egy fiura van szukseged de leet tudok.segiteni.par dologban :)) 19F
2012. nov. 4. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!