Hogyan változtathatnék ezen?
18 éves végzős vagyok és nincsenek, soha nem vtak barátaim, bnőm sincs és hát ki lehet találni volt-e már. Az őszi szünetben regisztráltam love.hu-ra és írtam sok lánynak melyek közül 2 írt vissza majd azok is egyszer csak úgy döntöttek többet nem írnak. VIP tag vagyok, így teljes méretben megtudják tekinteni az adatlapom. Azoknak akiknek írtam 90%-a még az adatlapomat se nézte meg, gondolom kép alapján már nem is érdekeltem. Összesen 2 loveot kaptam. Egy lány aki tetszett az iskolából, rám se néz ha látom a suliban, Facen betettem egy csoportba és kilépett illetve Ő sem ír vissza. Az osztálytársaim arra nem méltatnak, hogy ha találkozunk az utcán köszönjenek nekem. A szünetben senkivel se tudtam beszélgetni még online sem. Tönkre tesz a magány. Vissza húzódó emberke vagyok ebből kifolyólag a sok elutasítás miatt amiket kaptam amióta középiskolába járok. Még is mit tehetnék, ha egyszerűen annyira ronda vagyok, hogy senki sem akar velem barátkozni és mindenki lenéz? Már az öngyilkosság is megfordult a fejemben. :(
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!