Mit tegyek ha nem szeretek tanulni?
Annyira nem szeretek, hogy inkább kimegyek -20 fokba órákra, és unatkozok, minthogy tanuljak. Ráadásul ha néha, mondjuk havonta egyszer tanulni ülök le, utána felálok és megyek a géphez. De már ott sem tudok mit csinálni igazából. A suliban sem érdekel ha egyeseket kapok, semmi. A szünetekben szoktam tanulni, és most eléggé 3-3,5 az átlagom idén, bár ennél elvileg csak jobb lesz, mivel most jönnek a könnyebb anyagrészek, de tudom, ha tanulnék már csak 30 percet, már akkor is legalább 1 jegyet javíthatnék az átlagomon.
Mit csináljak, hogy ne legyen ennyire unalmas, és idegesítő a tanulás? Valami módszer?
Fiú 16 gimnázium.
Uhh, ezzel én is így vagyok... Nem vagy véletlenül hiperaktív?
Szüleid tudnának segíteni a tanulásban? Mert nekem az szokott segíteni, ha anyukám elmondja nekem a leckét, mert magamtól nem teszem le a seggemet tanulni. Hallás alapján sokkal könnyebben tanul az ember, mintha elolvasná és bemagolná. Esetleg felmondhatod diktafonra/telefonra a leckét, ez is hatásos tud lenni, és addig hallgatod, amíg meg nem jegyzed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!