Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem szeretek tanulni, de hogy...

Nem szeretek tanulni, de hogy tudok megis valahogyan jo kedvel odaallni? Legalabb csak egy kicsit!

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 12:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Esetleg gépen keresztül valamilyen szórakoztató oktatóprogram segítségével.
2011. febr. 27. 13:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez késztetés kell.

Amúgy nekem személyes elvem, hogy nem feltétlen gond, ha mást is csinálsz közben. Én pl. elolvasok egy bekezdést, majd megnézem az aktuális fórumban, vagy itt a legutóbbi hsz-t. Majd újra egy bekezdés..

Vagy rajzolgatsz. Elolvasol egy bekezdést, majd a rajzot folytatod pár vonással. Közben visszamondhatod magadban a bekezdést.

Ez jó annak - mint pl én - aki egy olyan szövegre, ami nem érdekli, nehezen tud figyelni. Ha én nem csinálnék közben mást, akkor se lenne jobb a helyzetem, mert kb. pont egy bekezdés után már nem figyelnék arra, amit olvasok.

Viszont lehet rossz is, mert tanulás közben azon is járhat az illető esze, hogy vajon mi lesz a fórum köv. hozzászólása, vagy hogyan folytassa a rajzot.

Mindenesetre, szerintem próbáld ki. Ha ottragadsz a másik elfoglaltságodnál, vagy nem tudsz figyelni, mikor épp tanulsz, akkor szerintem inkább ne...

Ha beválik, csináld.

Nem jó módszer, de jobb a nemtanulásnál.

2011. febr. 27. 14:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Kosz de nm hinnem hogy ez a modszer be fog vallni pont nallam de azert kosz,kiprobalom!:d
2011. febr. 28. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!