Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs kedvem semmit csinálni....

Nincs kedvem semmit csinálni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elképzeléseim vannak, hogy akkor a szobámat rendbe teszem, bár nincs is nagyon kupi. Meg hogy a tesómmal kimegyek a játszira. Meg kivasalom a hajam. De egyszerűen nem megy. Nincs kedvem megcsinálni. És nem értem, hogy miért van ez. Pedig én nem vagyok egy lusta lány. De újabban valahogy mégis azzá váltam. :(
2009. aug. 11. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:
vannak ilyen napok....nekem sem megy ma semmi, és már csömöröm van a gyakori kérdésekből...:D na jó, össze szedem magam...:)
2009. aug. 11. 17:41
 2/8 anonim ***** válasza:

mindenkinek vannak rossz napjai... és van amikor többször egymás után:)

elmúlik ne aggódj.

2009. aug. 11. 17:58
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi. hát remélem. most megyek épp ki az utcára, mert eltűnt a kiscicám. legalább ez megy.
2009. aug. 11. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy hogy iylen bajokkal küködsz?:D nekem 12évesen voltak hasonló pillanataim de ez sztem teljesen normális dolog :D

15/ F

2009. aug. 11. 18:08
 5/8 anonim ***** válasza:
előző vok :D sok sikert am a cicához :D
2009. aug. 11. 18:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem , ha nincs kedved semmit csinálni akkor ne tégy semmit..:D
2009. aug. 11. 18:49
 7/8 gyumike ***** válasza:
Szerintem ez mindenkinél előfordul néha napján, de nagyon nem jó, hiszen gondolj csak bele, mekkora ez a világ mennyi mindent nem tudsz még róla, és mennyi emberrel megtudsz ismerkedni ... nagyon sok tevékenység van ami biztosan tetszene neked, csak utána kell nézned.. biztosan van kedvenc sportod, vagy hobbid.. vagy csak hallgass zenét, kezdj el táncolni és utána biztos nem fogod annyira elveszetnek érezni magadat... :)
2009. aug. 12. 19:19
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi. ma már minden jobban ment. elmentem futni. kiültem dunapartra. elkezdtem olvasgatni. meg sétáltam is az öcsémmel. :)
2009. aug. 12. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!