Pszichológiailag ez mitől lehet?
Tegnap egész nap még este is pincérkedtem egy esküvőn.
Nagyon izgultam de miután eltörtem egy poharat.
Megnyugodtam. Miért?
Nem kellett volna idegesebbnek lennem?
köszi
Az esküvői tortát más döntötte le
Tudat alatt kárt akartál okozni. (Azt nem tudom miért, lehet, Te magad sem, hipnózisban ki lehetne deríteni.) Miután a károkozás megvolt, a cél teljesült, minek izgultál volna tovább??? Feladat teljesítve, pipa...
Vannak olyan esetek, hogy az illető meg akar halni. Extrém sportokat űz, veszélyesen él, meg minden. Aztán AIDS-es lesz, vagy egyéb, ma még gyógyíthatatlannak tartott betegsége lesz. Ettől teljesen lenyugszik. Te hasonlót játszhattál el "kicsibe". ;o)
Azért nem gondolom azt amit az első válaszadó, mert attól, hogy eltörtél egy poharat, még ledönthetted volna a tortát IS. :oD
A második válasz már jobban tetszett, de szerintem valamiért mégsem egészen illett ide, mert valakinek vagy az az attitűdje, hogy "nem dől össze a világ" vagy nem. Ha nem, akkor hiába látja, hogy nem dől össze, az attitűdje a korábbi, szorongó marad.
Ezért kerestem tovább, és kötöttem ki a saját tippemnél. ;o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!