Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Pszichológiailag ez mitől lehet?

Pszichológiailag ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Tegnap egész nap még este is pincérkedtem egy esküvőn.

Nagyon izgultam de miután eltörtem egy poharat.

Megnyugodtam. Miért?

Nem kellett volna idegesebbnek lennem?

2009. aug. 11. 16:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztos annyira féltél tőle, hogy eltörsz, elrontassz valamit, hogy tényleg bekövetkezett, de utána megnyugodtál, mert szerencsére csak egy pohár volt, nem az esküvői torta.:D
2009. aug. 11. 16:52
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi

Az esküvői tortát más döntötte le

2009. aug. 11. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, lelked mélyén attól féltél hogy milenne ha eltörnél egy poharat,vagy csinálnál vmi hasonlót. úgymond milyen "ciki" lenne, bekövetkezett és láthattad hogy nem állt meg a világ.. és tovább nem izgultál.
2009. aug. 11. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Tudat alatt kárt akartál okozni. (Azt nem tudom miért, lehet, Te magad sem, hipnózisban ki lehetne deríteni.) Miután a károkozás megvolt, a cél teljesült, minek izgultál volna tovább??? Feladat teljesítve, pipa...

Vannak olyan esetek, hogy az illető meg akar halni. Extrém sportokat űz, veszélyesen él, meg minden. Aztán AIDS-es lesz, vagy egyéb, ma még gyógyíthatatlannak tartott betegsége lesz. Ettől teljesen lenyugszik. Te hasonlót játszhattál el "kicsibe". ;o)

Azért nem gondolom azt amit az első válaszadó, mert attól, hogy eltörtél egy poharat, még ledönthetted volna a tortát IS. :oD

A második válasz már jobban tetszett, de szerintem valamiért mégsem egészen illett ide, mert valakinek vagy az az attitűdje, hogy "nem dől össze a világ" vagy nem. Ha nem, akkor hiába látja, hogy nem dől össze, az attitűdje a korábbi, szorongó marad.

Ezért kerestem tovább, és kötöttem ki a saját tippemnél. ;o)

2009. aug. 11. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!