Valami baj van velem pszichológiailag?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és nem szeretek kommunikálni,zárkózott,titokzatos vagyok,nem nyílok meg senkinek,szeretek egyedül lenni,belül érzékeny vagyok de ezt nem mutatom ki,nem viszonzom senki szeretetét.Mi lehet a bajom?Valami pszichológiai bajom lenne.Keresztanyám megjegyezte anyumnak ha ezt így folytatom akkor nem lesznek barátaim(amúgy sincsnek,senkibe nem bízom meg).Szeretek itthon lenni még családtaghoz sem szívesen megyek.Inkább a könyveket bújom.Elkéne mennem egy pszichológushoz?Már anyum is tegnap mondta hogy egész nyáron ne legyek egyedül mert bajok lehetnek majd felnőttkoromban a kommunikációmmal.Kérlek írjátok meg mi lehet a bajom.Előre is köszönöm a segítségeteket!(hozzá tenném ambidexter vagyok talán ez okozhat ilyen problémát?pedig sosem volt ezzel gondom)2011. jún. 7. 11:17
1/4 anonim válasza:
Nem hiszem hogy annak köze lenne hozzá. Amúgy meg ha így jól érzed magad semmi baj nincs ezzel, ha nem utálod az embereket, és amíg alapszinten azért tudsz másokkal kommunikálni (pl. később majd munkatársakkal), szóval amíg nem okoz ez a kötelező dolgokban is problémát. Nem kell hogy az embernek barátai legyenek, akkor van baj ha már az utcára sem mersz kimenni mert tele van emberekkel.
2/4 A kérdező kommentje:
már a tanárok is urcsálják a viselkedésemet és az osztályból sem beszélek senkivel.de ha nincs bajom örülök én annak
2011. jún. 7. 11:33
3/4 A kérdező kommentje:
*furcsálják
2011. jún. 7. 11:34
4/4 anonim válasza:
Én sem nagyon beszélgettem annó az osztálytársaimmal. De mondom, a lényeg az, hogy akkor amikor muszáj, akkor tudsz-e másokkal kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!