Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tabáni Istvánnak van valami...

Tabáni Istvánnak van valami baja? (pszichológiailag)

Figyelt kérdés

Hülye válaszok kíméljenek, komolyan kérdezem, nem rossz szándékból.

Szóval, úgy vettem észre hogy valami nincs rendben nála, és érdekelne az elemzése hogy szerintetek milyen lelki gondja lehetnek, mert elég furcsa a viselkedése...

2010. ápr. 10. 20:04
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem sincs rendben valami nála.. szerintem valami depressziója van vagy volt.. fura egy alak...
2010. ápr. 10. 20:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Miért mit csinált? Szétválasztotta a Dunát, aztán átkelt a medrében Pestről Budára?
2010. ápr. 10. 20:18
 3/10 A kérdező kommentje:
mert szerinted hétköznapi a viselkedése? sír, 32 év alat 2 nője volt, 28 évesen csokolózott először, motyog, nem néz az emberek szemébe, stb még csomó apróság van ami furcsa rajta. pl multkor a reggeliben mondták h rajzoljon valamit, közbe kérdezett tőle a riporter ő meg nem válaszolt, egyszerűen mintha nem halotta volna.
2010. ápr. 10. 21:21
 4/10 anonim ***** válasza:
szerintem is van valami baja ..
2010. ápr. 11. 10:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
iskoláskorában mindig verték a többiek, és terrorizálták. csúnya dolog amiatt vkit lenézni, ahogy visekedik...
2010. ápr. 12. 13:47
 6/10 anonim ***** válasza:
nem tudom elég fura...de a sírós jelenete az egy nagy kamu volt...így megsajnálták és mégtöbben szavaztak rá..
2010. ápr. 13. 15:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem volt kamu! Ez egy ilyen érzékeny ember, neki is kellemetlen volt.

Egy előadonak le kell gyürni egy ilyet! De nem sikerült.

Hogy gondolod hogy direkt csinálta? Lehet hogy emiatt többen szavaztak rá, de amikor előszőr énekelte a Queen számot, már sokan gondolták hogy ő fogja megnyerni, mivel fényévekre van a többitől...

(és nem vagyok Tabáni rajongó)

2010. ápr. 14. 13:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Minnél több nehésséggel kell szembe nézni annál többet tud adni, ő a hangjával. Szegényt tényleg nem kell lenézni ezért.
2010. ápr. 18. 13:33
 9/10 A kérdező kommentje:
ez nem lenézés, de szerintem lerí róla hogyvan valami problémája. persze ráfoghatjuk hogy "művész" de akkor sem mentesíti az alól hogy tényleg van valami baja, hanemis agyilag de lelkileg biztos.
2010. ápr. 18. 13:52
 10/10 anonim ***** válasza:

"sír",- az baj?

"32 év alat 2 nője volt, 28 évesen csokolózott először, motyog, nem néz az emberek szemébe, stb." - És az baj??

Akkor már ha "nem hétköznapi" a viselkedése, egyből pszichiátriai kezelésre szorulna? Mi a baj azzal, h sírt? És hogy hány nője volt? Akkor már őrült? Max egy kicsit jobban magába fordultabb, félénkebb, mint az átlag, de attól még nem zakkant.

Feldmár András pszichológus is 30 évesen közeledett először nőköz( ő nyilatkozta egyik interjújában), nem azért mert nem volt normális, hanem gyerekkori hatások miatt-leginkább az anyja saját megvallása szerint-, amik addig gátolták a párkapcsolatokban.

Ha valaki már kicsit az átlagodtól eltérő módon viselkedik, az egyből biztos személyiségzavaros és baja van az elméjével, vagy ahogy te írtad vmilyen lelki eredetű betegségben szenved...

"multkor a reggeliben mondták h rajzoljon valamit, közbe kérdezett tőle a riporter ő meg nem válaszolt, egyszerűen mintha nem halotta volna."

És megint: Az baj??? Van hatalma nem válaszolni, lehet h direkt nem reagálta le.

2011. máj. 29. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!