Melyik számát szeretitek a legjobban Tabáni Istvánnak? :D
Felsorolom őket:
Fényév Távolság, Ez majdnem szerelem volt, Don't Stop Me Now, Bohemian Rhapsody, Ő (bár az Ő azért nekem nem tetszik annyira mert nem a szerelmének énekli, csak úgy a semmibe énekli valakinek)
Melyik ezek közül a legjobb szám szerintetek?
Ezek mióta Tabáni számai?
Majd akkor fogom egyáltalán valamire is méltatni Tabánit, ha saját dalokat írva a sjaát érzéseit fejezi ki. Mert addig én elég nehezen nevezném művésznek.
Vagyis nem Tabáni számai, csak, hogy amiket énekel bocsánat rosszul írtam....Máté Péter, Kaszás Atilla meg Freddi....Tudom tudom vagyis másképp írok ide: "Melyik szám a kedvencetek amit Tabáni énekel? :D
Egyébként lehet dalszövegeket nem ő fog írni, olyat hallottam, hogy Demjén Rózsi szívesen segítene neki vmi ilyesmi
Hát,nekem az összes szám nagyon tetszett amit Ő énekelt. Szivesebben hallgatom őt mint mondjuk Brasch Bencét,vagy Horváth Tamást.
Amúgy a kedvenc magyar énekesem Kovács Ákos. Gyönyörű hangja van,magának írja a számait,tud gitározni,zongorázni és dobolni is :D
Viszont azért ez elég gáz, hogy ez említésre méltó dolog.
Én is játszom vagy tizenkét hangszeren (csak azt számolom, amin el tudom játszani azt, amit szeretnék), és magam írom az összes dalomat. És ezt egyáltalán nem tartom nagy dolognak, sőt, szerintem egy zenésztől simán elvárható, hogy játszon legalább annyi hangszeren, hogy a saját maga által írt dalokat el tudja játszani. Tehát én ezt el is várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!