Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy lelki roncs vagyok hogy...

Egy lelki roncs vagyok hogy legyek ön gyilkos?

Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 22:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%

Miért van minden 2. nap egy ilyen kérdés?

Bármi is történt veled, ez nem megoldás. Ne menekülj el a gondjaid elől, oldd meg őket, azért vannak. Ha öngyilkos lennél, feladnád. Soha nem szabad feladni! És gondolj a családodra vagy a szeretteidre. Legalább értük ne tedd.

2012. nov. 2. 01:49
 12/20 Relikvia ***** válasza:
100%
Lehet hogy a kiscsaj nem gondolja komojan .csak.figyelemre vagyik stb.....de miotq volt ez az balhe amanda.todd al...lehet hogy valojaban 5% az aki megis.teszi.s ugyis.gondolja.de nem.eri meg.kiserleteznih ki.esik bele abba az 5be...minden elet kincs fel.becsulhetettlen.ajandek nem szqbad el.dobni van oan embert akinek.sokkal.nehezebb.minz neked pl akik.az utszan ehen halnak.pedig.lehet mindenukeg volt..bocs ha treul irtam...:/ 19F
2012. nov. 2. 03:40
 13/20 anonim ***** válasza:
23%
Úgy elmesélném neked az életemet, hogy mélyen elszégyelld magad, de túl nagy a nyilvánosság.
2012. nov. 2. 10:13
 14/20 anonim válasza:

Nem siránkozni és sajnálkozni, hanem cselekedni kéne. Igaz, nem ismerem a történeted. Ez az öngyilkosság csak hiszti és egy bizonyítvány arról, hogy lelkileg mennyire gyenge vagy és nem tudsz harcolni. Hidd el, még sok nehézség és fájdalom vár rád az életben, ahogy bárki másra. Különben is, őszintén: mit érsz el vele, ha megölöd magad? mennyi mindent dobsz el magadtól ezzel? belegondoltál-e már abba, hogy másoknak mennyivel nehezebb, mint neked?

Azt ajánlom, hogy először gondolkodj el ezeken. Viszont ha tényleg segítségre van szükséged abban, hogy felállj végre, akkor nyugottan írj privátba.

2012. nov. 2. 17:24
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudnánk, hogy mi történt veled ?

Leírtad ?

Meghalt valakid ?

Beteg egy szeretted?

Árverezik a tetőt a fejed fölül ?

Kiöntött a Tisza? Vagy Duna?

Drogos a tesód ?

Vagy mi az a nagy tragédia ?

Azt ne írd, hogy mással láttad a fiúdat, mert akkor én szúrom magam hasba....

2012. nov. 2. 18:42
 16/20 anonim válasza:
100%

Angyalom, írd le végre, hogy mi történt veled!

Enélkül mi sem tudunk segíteni.

2012. nov. 2. 20:12
 17/20 k.lau13 ***** válasza:
100%

Csak hogy ne csak a "hülye kiscsaj" jelzőt kapd =D

Bár, nem tudom ,van-e most jogom ezt leírni, mikor az előb bén is olyan kérdés tírtam ki, amiből látszik, hogy mekkora szánalom vagyok, de azért leírom.

KÉt órás sírás után te eldöntötted hogy meg akarsz halni? Hogy nincs értelme az életednek?

Ne már! Velem ez többször is előfordult, első esetben több hónapig agyaltam rajta, hogy megteszem, és még az után is találtam okot, hogy miért ne tegyem meg. Akkor te is fogsz. Elgondolkoztál rajta komolyan? Kezedben tartottad a kést, készen rá, hogy kinyírd magad? Vagy álltál az országút szélén, hogy kiugorj egy kocsi elé? Vagy... de nem adok ötleteket. Mert nem hiszem. Két óra az semmi egy egész élethez képest... Én sem élek még annyi ideje, hogy ezt megtapasztalhattam volna, de van, aki 10 évig depressziós, és még akkor sem képes rá... Egyidősek vagyunk amúgy. Én is gyakran gondolok rá, de tudom, hogy ha akarok, akkor változtatok rajta. Még báármit megtehetsz, akármi is történt... De abban igazuk van a többieknek, hogy ideje leírnod, mi is a gáz, hogy segíteni tudjon valaki, én ennél többet pofátlanságnak érezném, ha írnék, mert szánalom a részemről, hogy osszam az észt, miközben se vagyok sokkal jobb, de azért neked minden jót =)

2012. nov. 2. 22:22
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem fogja leírni a kérdező mi történt vele.

2 dolog lehetséges: Pár perc/óra múlva elfelejti mert ez csak valami kamaszkori cucc ami velem még nem fordult elő.

Vagy ez egy kamukérdés ahogy az öngyilkosos kérdések nagy része.

2012. nov. 8. 17:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Vagy csak mert ja.
2012. nov. 8. 21:22
 20/20 anonim válasza:
MEGPRÓBÁLD MÉG1X! TUDODMI VOLTAMULTKOR ! NEMAKKAROM HOGYMEGIN AZLEGYEN! !!!!!
2012. nov. 9. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!