Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogy barátokra...

Mit tegyek, hogy barátokra leljek?

Figyelt kérdés
Általánosban volt egypár haverom, de tudjátok nem olyan igazi barátok, gyakran nem is éreztem magam jól a társaságukban. Most, hogy gimnáziumba kerültem megpróbáltam barátokat szerezni, mindenkihez kedves voltam stb. De mostanra mindenki megtalálta a maga "párját" vagy legjobb barátját, nekem meg megint csak haverok jutottak. Mit tehetnék, hogy szerezzek magamnak egy jó barátot? Tudok ismerkedni emberekkel, de a környezetemben jelenleg nincsenek számomra szimpatikus emberek, vagy akik azok, ők is már "foglaltak".

2012. nov. 1. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha gondolod szívesen ismerkedek veled.Hol laksz? Hány éves vagy?

14/L

2012. nov. 1. 13:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Hasonló itt is... csak még nem vagyok gimis. Van egy haverom akivel kifejezetten jóba vagyok , vele ugyanazokat a sulikat jelöltük meg , mert ugyanaz az érdeklődési körünk.
2012. nov. 1. 14:07
 3/5 anonim válasza:

nálam is pont ez a szitu, azt hittem ha gimibe kerülök lesz pár jó bnőm, de mindenkinek meg volt ahogy írtad "párja" és én oda nem tudom bekerülni ,jóba vagyok mindenkivel ,szoktam beszélni az osztálytársakkal,de ez nem barátság , ha húgom nem lenne akkor nagyon egyedül lenék, ő most a tesóm is és bnőm is aki mindig meghallgat és segít,de akkor se jó ,mer szeretnék azért másokkal is barátkozni csak vhogy nem jön össze..

alakítsunk egy klubbot azoknak akiknek nincs barátja :)

szerintem elég sokan lennénk :)

2012. nov. 1. 14:49
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Tényleg nem gondoltam volna, hogy máris akadnak olyanok, akiknek hasonló a sorsuk.

Első kommentelőnek: 15 éves vagyok és Bp-n lakok.

Második: Én kifejezetten örültem, hogy egy osztálytársammal sem kerültem egy suliba, gondoltam ha nincsenek velem, talán lezárhatom a "nincsenek barátaim csak haverok" korszakomat. De hát úgy látszik ennek még nincs vége.

Harmadik: Sajnos nekem nincs testvérem, két unokatesóm van, de már mindkettő felnőtt, és nem is nagyon tartjuk a kapcsolatot.

2012. nov. 1. 16:14
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem is voltak jó barátaim ált.suliban de vhogy lemorzsolódtak mikor gimibe mentem...azt hittem jobb lesz a helyzet..egyideig az is volt,csak a rosszul választottam meg a társaságot.az akkori legjobb bnőmet ellenségnek se kívánnám,hihetetlen miket pletykált róla,nem is volt alapja,aztán utána már azokkal se szívesen barátkoztam akik ezeket a pletykákat elhitték.vhogy már nem vágytam a társaságukra..fősulin remélem jobb lesz a helyzet

18/L

2012. nov. 1. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!