Mennyi időbe tellik túllenni családon belüli öngyilkosságon?
Figyelt kérdés
Szerelmi bánat áldozata lett a 19 éves fiú testvérem.:(segitsetek mikor lesz jobb a családnak mikor mulik el ez az óriási hiány?2012. nov. 1. 12:42
1/14 anonim válasza:
idővel enyhülni fog,de soha nem múlik el.....a családi életetek már nem lesz olyan mint volt.Ő mindig hiányozni fog .Nagyon sajnálom,ennyit nem érhet se egy nő se egy pasi.Tönkre tett titeket.
2/14 anonim válasza:
Ezt még rosszabb feldolgozni mintha gyógyíthatatlan beteg lett volna.Igazából idővel jobb lesz de sosem felejted el.Mindig az agyadban motoszkál majd hogy miért nem vettétek észre hogy gondja van és pszchiáterra szorul.Több év mire kicsit enyhül...
3/14 anonim válasza:
Ez egyén függő dolog. Barátnőm bátyja is öngyilkosságban halt meg még 1 éve bár ő más okból, pontos okát még mostanáig nem tudja senki, a búcsú levelében is csak annyi volt leírva hogy elege van mindenből, meg valami anyagi gondok is voltak vele, de nem hagyott maga után semmi tartozást sem, ugyan akkor a barátnője végig mellette volt, valószínű a munkája elvesztése miatt fordult idáig, de a pontos oka nem derült ki ez is csak feltételezés. Az én barátnőm nagyon nehezen viselte a dolgot akkor jöttünk össze nemrég mikor ez történt, kb 2 hónap után dolgozta fel úgy az esetet hogy nem fakadt sírva esténként. De még mindig nagyon fáj neki.
4/14 anonim válasza:
Attól is függ, hogy mennyire kötödtetek hozzá, illetve el tudjátok-e engedni?
5/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szerettük ő volt a.mindenünk.de még az rá tesz hogy az én barátom húga miatt volt ez.nem is nagyon látszott rajta higy ennyire nagy a baj.
2012. nov. 1. 13:01
6/14 anonim válasza:
sajnos ez egész életre nyomot hagy,nekem egy barátom áprilisban ugrott vonat alá,és minden nap eszembe jut,amikor vonattal utazom,és azon gondolkodom,mit élhetett át,amikor a vonat elé került...
részvétem
7/14 A kérdező kommentje:
Ő is a vonatot választotta :(
2012. nov. 1. 13:03
8/14 anonim válasza:
A mozdonyvezetőket jobban sajnálom.
9/14 A kérdező kommentje:
Hát akkor eléggé érzéketlen lehetsz.
2012. nov. 1. 13:07
10/14 anonim válasza:
vonatot választotta,szerintem ez a legdurvább öngyilkossági módszer,ki nem próbálnám,sajnos a barátomról nem derült ki,miért ugrott vonat elé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!