Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gyűlölöm a kisbabákat (1évesko...

Gyűlölöm a kisbabákat (1éveskorig) meg az állatokat! Ez mitől lehet? 19 éves lány vagyok

Figyelt kérdés
Meg a kismamákat meg az állatvédőket is utálom! Ez miért van? Senki nem ilyen a környezetemben sem, tehát nem arról van szó, hogy "utánzok" valakit, hanem ez belőlem jön, de miért???
2009. aug. 11. 12:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
nyugi én is utálom a kisbabákat..igaz az állatokat nem de a kis gyerekeket nagyon és nem 1 éves korig hanem tovább ugy kb. 3-4 éves korukig :)
2009. aug. 12. 19:10
 12/22 anonim ***** válasza:
88%

00.35-ös válaszoló nagyon nagyon rátapintott. Én 18 éves lány vagyok. Irtózom a gyerekektől... Mert zavaróak, és mert mindenki szerint aranyosak, nagyon fárasztóak, talán mert sokáig egyetlen barátom egy kicsit fogyatékos személy volt akivel nem nagyon lehetett mélyreszántóan beszélgetni. Meg talán mert én vagyok a legkisebb, a testvéreim felnőttek. Amikor én kicsi voltam, akkor ők már nagyok voltak és én meg csak a kicsi aki közbefecseg, és ode sem figyeltek rám... Meg a kismamákat sem nagyon kedvelem, mert képesek kijelenteni, hogy gyerek nélkül nem élet az élet! Hát nehogymár ők mondják meg hogy nekem milyen a jó élet! Az az ő dolguk, ha nekik az, de másnak ne mondják meg... Annak a gondolatától is irtózom, hogy bennem legyen egy gyerek és megszüljem... Talán mert hónaponta utálatos, szörnyű ájulásos görcseim voltak amíg nem kaptam fogamzásgátlót, mert más nem segített.

Én nem szeretem a gyerekeket, kész ennyi, más meg szeresse. Nem érzem magam érzelmi nullának. Főleg azért, mert az állatok viszont érdekelnek (vagyis kizárólag azok), kutyázom, és állítólag elég jól is csinálom, amit érzéketlenül nem lehet. Hivatalosan állatvédő nem vagyok, de nem szeretem ha bántják őket, és ha van lehetőségem keresek gazdát pl egy talált macskának, de ennyi.

Szóval nem vagy egyedül. :D Te nem kedveled őket, más meg igen, ettől nem vagy rosszabb.

2009. aug. 14. 01:02
 13/22 anonim ***** válasza:
83%

Én sem szeretem a bömbölő kisgyerekeket, nekem aztán mindegy, hogy hányéves, kerülöm... :S

1.eset: éppen bevásároltam anyámmal és csörgött a telefonom, fevettem, és már jó 2-3 perce beszéltem, erre a nő odahozza mellém a bőgő gyerekét...nem hallottam semmit, aztán arrébbmentem... :S Azért ennyi tapintat lehetne abban a nőben, hogy ne egy telefonáló mellé vigye az üvöltő gyerekét... :S :@

2.gyakori eset: teli vagyok kis mütyürkékkel, a táskám, a karom(karkötők)... :D villamoson, buszon a kisgyerekek meg rángatják!!! o.O anyjuk rájukszol, hogy "nemszabad", akkor meg hiszti... :S maxon zenét hallgatok, de még úgy is hallom, hogy üvölt... :@

Állatokkal semmi bajom!! Sőt!! *_* Viszont a Greenpeace-eseket utálom, de nagyon!! xD

16/L

2009. aug. 14. 02:51
 14/22 anonim ***** válasza:
77%
állatokat h lehet gyűlölni? :O miért? :O mi bajod van neked? azt megértem h néha zavaró ha bömböl egy kisgyerek, az állatvédők meg ELŐFORDUL túlzásokba esnek, de a kismamákkal mi a bajod?? :O sztem te elég magányos emver lehetsz, és ez vmi elfojtott féltékenység, bár nem ismerlek
2009. aug. 25. 18:57
 15/22 anonim ***** válasza:
32%
Azért látszik, hogy itt is azok vannak lepontozva, akik nem utálják a fent említett embereket és állatokat...mondd már meg, hogy a kismamák például mit ártottak?
2009. aug. 25. 20:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem a kismamákat utálják, hanem azt a nyomást, elvárást, hogy ez a normális, minden nőnek erre illik törekedni mert ez jó. De ezt nem mindenki látja ám így, és aki kicsit is eltér attól ami normális, azt kiközösítik mert nem értik meg (lásd némelyik válasz például).
2009. aug. 25. 23:59
 17/22 A kérdező kommentje:
magányos ember vagyok egyébként de nem vagyok féltékeny ezekre a dolgokra
2009. aug. 26. 22:29
 18/22 anonim válasza:
79%

Arra lennék kiváncsi, hogy ez az utálat milyen formát ölt? Ha ez csak egy érzés benned, vmi megfoghatatlan ellenszenv, el nem fogadás, akkor nem lehet, h attól lehet, h

a)kiskorodban nem kaptál állatot, nem született tesód, amit viszont valójában szerettél volna és egyfajta tiltakozásként a helyzet ellen egy utálattal reagáltál, ami azóta is tart

b)elvesztettél egy számodra fontos állatot, szeretett testvért, rokont, közeli gyermek ismerőst

c)elváltak a szüleid és ez traumát okozott?

Valszeg a másik két utálatod ebböl jön, a kismamás a bébisből, az állatvádős az állatosból. Sztem.

És sztem próbálj tenni ellene, tudatosan, pl ismerkedj kisbabás anyukákkal, állattartó emberekkel, mert a gyűlölet nem megoldás semmire.

2009. szept. 12. 21:34
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszi :) Mostanra kissé csillapodott az érzés, azt hiszem, hirtelen felindulásból olyan kijelentéseket tettem, amik nem igazak, és egyáltalán nem is utálom se a kisbabákat se az állatokat. Csak a hülye állatvédős környezetevédős dumákat. De azért köszi mindenkinek a válaszát :)
2009. szept. 13. 01:50
 20/22 anonim válasza:
100%
Az utolsó hozzászóló vagyok:) No, reméltem h így lesz, sok sikert a boldogsághoz:)
2009. szept. 13. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!