Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gyűlölöm a kisbabákat (1évesko...

Gyűlölöm a kisbabákat (1éveskorig) meg az állatokat! Ez mitől lehet? 19 éves lány vagyok

Figyelt kérdés
Meg a kismamákat meg az állatvédőket is utálom! Ez miért van? Senki nem ilyen a környezetemben sem, tehát nem arról van szó, hogy "utánzok" valakit, hanem ez belőlem jön, de miért???
2009. aug. 11. 12:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
36%
ha születne egy kisbabád, biztosan nem utálnád!
2009. aug. 11. 12:45
 2/22 anonim ***** válasza:
74%

Biztos azért mert az idegeidre mennek a folytonos nyafogással, meg hiszizéssel, és ki nem állhatod, amikor mások azt mondják hogy "nézdmilyentündérikisbaba-jajdearanyooos". Én is így vagyok ezzel, viszont én csak 1 éves kor alatt utálom őket. Nem szeretem se a babákat, se a kisgyerekeket, se a tiniket (fúj de utálom ezt a szót). Szánalmasak mind.

Az állatokkal viszont semmi bajom, egészen addig amig nem az én kertembe kakálnak.

Az állatvédők, meg a környezetvédők, meg a többi, na ezek szimplán idegesítőek.

tizenkilenc eff voltam, lehet lepontozni.

2009. aug. 11. 12:57
 3/22 anonim ***** válasza:
91%
mindkettőben van idegesítő,biztos ezért utálod.:)Én sem vagyok az a nagy babázós típus,és az állatokért sem vagyok annyira oda,de nem utálom őket. 18/l
2009. aug. 11. 13:01
 4/22 anonim ***** válasza:
61%

Ez ellenszenv, mert a viselkedési formájuk más, mint a tiéd és úgy látszik, hogy neked ez nem tetszik. És a kismamákat miért utálod? Ők nem nyavalyognak, mint egy kisbaba és nem is flúgosak, mint egyes környezetvédők. Szerintem próbálj meg változtatni...miért foglalkozol egyáltalán másokkal? Én nem utálok senkit, mivel nem foglalkozok az idegenek dolgaival, nem is gondolkodom ilyeneken. Sokkal könnyebb így. Lehet, hogyha idősebb leszel, elmúlik ez. Bár már 19 éves vagy. Ilyenkor tenni is kellene érte valamit..pl. válts életszemléletet és tényleg ne lovald magad bele bizonyos dolgokba, nem kell mindig mindenen agyalni.

Egy kismama

2009. aug. 11. 13:15
 5/22 anonim ***** válasza:
21%
Köszönöm a lepontozást kérdező! Erre számítottam.
2009. aug. 11. 13:47
 6/22 A kérdező kommentje:
Nem szokásom pontozgatni, valaki mástól "kaptad"
2009. aug. 11. 13:54
 7/22 anonim ***** válasza:
46%
Te is voltál egyszer kisbaba,tini..stb
2009. aug. 11. 16:39
 8/22 anonim ***** válasza:
51%
Mert egy kőszívű, érzelmi nulla vagy. senki nem várja, hogy minden egyes kisbabához odamenj gügyögni, meg sóhajtozni, hogy jajj de aranyos, de ha egy baba rádnevet, vagy meglátsz egy kismacskát és egy kicsit sem derül fel a szíved, az elég egyértelműen arra vall, hogy az érzelmi intelligenciád nagyon alacsony. ezt inkább ne reklámozd magadról, mert elszomorító.
2009. aug. 11. 18:38
 9/22 anonim ***** válasza:
53%

egyetértek az előzővel.

nem lehet, hogy szülői példa?

2009. aug. 11. 21:42
 10/22 anonim ***** válasza:
79%
Nem tartod aranyosnak a kisbabákat, míg mások igen, és úgy érzed elvárják ugyanezt tőled is. Szerintem ezért alakult ki benned ellenszenv irántuk. Meg a kismamák, állatok, stb iránt. És nem szereted azt amikor emberek, vakhittel a szemükben, megmondják hogy mi a jó és mi a rossz. Közel járok?
2009. aug. 12. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!