Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ez így? Miért érzem...

Miért van ez így? Miért érzem ezt önmagam iránt?

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondja, hogy szép vagyok, az alakom is mindenkinek tetszik meg minden.....

Aztán jött egy fiú, aki (azért hogy megsértsen, mivel én megcsaltam....) folyton egy másik lányról áradozott nekem stb., amin túl is léptünk, én megbántam amit tette (1 hét járás után), ő pedig 1000szer elmondta, hogy mennyire szeret, mennyire tetszem neki stb., de én azokat a szavakat sehogyan nem tudom elfelejteni, egyszerűen úgy érzem már semmi önbizalmam...csúnyának tartom magam minden egyes testrészem miatt, nem merek társaságban beszélni, annyira "utálom" magam a külsőm miatt...

Hogyan szerezhetném vissza a régi önbizalmamat?...mikor még 1 kiló smink és iiiirtó szexy ruhák nélkül is "szépecskének" éreztem magam?....

Hogyan tudnék ismét olyan felszabadult lenni??

...nem akarom örökké 0-nak érezni magam...

2009. aug. 11. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

azt nem tudod elfelejteni hogy egy másik lány is tetszik neki és ezért csúnyának érzed magad? Mert nem írtad h ezt a barátod mondta volna.

Csald meg megint, hátha attól jobb lesz, riby.

2009. aug. 11. 11:34
 2/5 A kérdező kommentje:

...pfff.......

Ez aztán a civilizált válasz egy normális kérdésre....

2009. aug. 11. 12:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az önbizalom valami, ami bennünk van. Vagy nincs. A külső ok - adott esetben a fiúd - most felszínre hozta azt, ami eddig is benned volt, csak nem provokálta semmi.

Ez, ami történt, nem baj. Sőt, remek alkalom arra, hogy elkezdj ismerkedni a legfontosabb személlyel a világon - magaddal. Javaslom Neked a Hellinger terápiát, itt elkezdheted a munkát. Írj privit és megbeszélhetjük.

2009. aug. 11. 13:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Írtam Neked, utolsó! :)
2009. aug. 11. 14:57
 5/5 A kérdező kommentje:
...ismét írtam! :)
2009. aug. 12. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!