Tényleg elvagy hízva, jól látod, adj le legalább 20 kilót, aztán szép, csinos leszel! Az arcod egyébként rendben van.
2012. okt. 31. 15:05
3/21 anonim válasza:
Kövér? Láttál már kövér embert? Te pont a kövér ellentettje vagy.
Semmi gond nincs veled, már ha tényleg te vagy.
Még bőven gyerek vagy, most fogsz csak igazán változni, ezért nem akarlak pontozni.
2012. okt. 31. 15:06
4/21 anonim válasza:
Ne mondjatok neki hülyeségeket még viccből se,mert komolyan veszi! -.-
2012. okt. 31. 15:06
5/21 Petra :DDD válasza:
Jézus, ez már szánalmas -.-" pff.
2012. okt. 31. 15:25
6/21 anonim válasza:
Már bocs de a csajnak a pontozás kellet és nem az hogy ,,Jaj az én időmben" meg hogy itt nyavalyog! A cajszi szerinted erre kiváncsi? -.- Oké hogy te az ővére nem vagy kiváncsi de akkor mit pattogsz itt? Hmm?
Egyébként meg nem vagy kövér inkább sovány,arcod egész helyes úgyhogy én olyan 6-osal pontotzlak! :)
2012. okt. 31. 15:26
7/21 Malats válasza:
Szerintem az egod kövér, és itt probálsz pozolni, meg fényezni magad. Aki csunyának tartja magát nem ilyen kèpeken pozol. Olvass inkább ha unatkozol, vagy a fb.-on add magad, mint a többi.
2012. okt. 31. 15:46
8/21 Petra :DDD válasza:
Jaj Klaudia ne und már magad ennyire menj és ... magad ! ne fűrassz minket azokkal a kérdéseiddel hogy : Kövér vagyok ?
Üdv.: Petra osztály társad ;)
2012. okt. 31. 15:51
9/21 anonim válasza:
Petra: Ti komolyan osztálytársak vagytok? xĐ Részvétem... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!