Szerintetek gáz, ha a becenevemen mutatkozom be?
Figyelt kérdés
Nemsokára gimnáziumba kerülök, és mivel nagyon unom, hogy mindenki folyton a rendes keresztnevemen szólít, arra gondoltam, kiagyalhatnék valamiféle egyedi becenevet, és azon mutatkoznék be az osztálytársaimnak. Szerintetek ez nagyon mű dolog, vagy nyugodtan megtehetem?2012. okt. 31. 13:23
1/5 anonim válasza:
Nyugodtan. En ugy szoktam bemutatkozni, h rendes nevem + a barataimnak pedig ..
2/5 anonim válasza:
Kitaláltam már magamnak pár becenevet, és különböző társaságban különbözőképpen szólítanak. :)
3/5 anonim válasza:
En becenevtelen vagyok , mindenki mashogy hiv . :) A nevem Borbala de hivnak Borinak, Borcsanak, Boriskanak...etc.
4/5 anonim válasza:
nem, ha nagyon kíváncsiak lesznek a polgári nevedre majd megkérdezik
5/5 anonim válasza:
Nyugodtan. Gimibe én is úgy mutatkoztam be. M.... vagyok, de M..nak hívjatok :) megelőzve, hogy mindenféle furcsa neveket akasszanak rám..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!