Nem bírom már. Mit csináljak?
Mindenkiben csalódtam. Mindenki elhagyott. Senkim nincs :\'(
Mindenki csak kihasznált! Volt egy fiú akiröl azt hittem hogy más de mégsem. Ugyanolyan mint a többi!:\'( A barátnők is magamra hagytak!:\'( Mit tegyek? Úgy érzem már nem bírom tovább :\'( Nagyon sokat sírok! És mindig szomorú vagyok:(
tanuld meg, hogy legfőképp csak magadra számíthatsz. De ne aggódj, jön majd egy fiú, meg, majd ha melózol, rendbe tudsz hozni mindent.
nem éri meg mások miatt bánkódni. Az emberek gyökerek. Van egy lány nekem is, több, mint 2 hónapot vártam rá, valamit mindig kitalált, hogy miért nem jó, de "ne haragudj, jövő héten esetleg?"
aztán persze akkor se volt jó. Aztán egy bulin rástartoltam egy lányra, még aznap este összejött minden :)
szóval csak kitartás.
A sírás nem old meg semmit. Ne is gondolj a rosszra, tereld el róla a figyelmed, csinálj valami olyat ami jól esik, amitől boldog leszel. Ne add fel, higgy magadban, és gondolj arra hogy a gödör fenekéből csak fölfelé visz az út.
Mellesleg, hány éves vagy? Tizenéves korban előfordul az ilyen, de majd elmúlik, hidd el.
Bocsáss meg azoknak az embereknek, akikben csalódtál. Mert ha nem teszed, akkor magadat őrlöd fel. Az az ember lehet el is felejti egy hét múlva és lezárja, de ha Te még 10 év múlva is őrlődsz, magadat teszed tönkre.
Továbbá van egy rossz és egy jó hírem! Nincs olyan ember, akiben nem fogsz csalódni, mert mindig vannak súrlódások, másképp gondolkodások, de van valaki, aki mindig meghallgat, mindig számíthatsz rá és szeret téged. Ő Jézus. Olyan helyzetben voltam, mint Te, de kimentett.
Akár süketelésnek, akár vallásosságnak veszed, ez akkor is így van, beszélj hozzá, nyisd meg a szíved, engedd, hogy segítsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!