Most valami komoly pszichés baj van velem, vagy csak ilyen
a nézetem?
Figyelt kérdés
Nem akarok megházasodni , kb. soha, nem akarok rózsaszín szerelmet meg minden olyasmit amitől el kéne olvadni. 100% vagyok benne , hogy a szüleim miatt van , ugyanis borzalmas a házasságuk de nem válnak el , miattam. Meg persze , szinte minden ismerősünk aki házas már legalább 15 éve rendszeresen veszekszik és hasonlóak. A rózsaszín szerelemes dolog... egyszerűen nem tetszik. Ilyen "Overly Attached Girlfriend"-nek érezném magamat... csak azt szeretném hogy legyen egy lehetőleg ellenkező nemű partnerem , akinek minden el tudok mondani és szeressem , meg ő is . De nem kell hozzá a cukormázas "énszeretlekjobban,nemmertén" dolog. Ez most normális? :s
14/L
2012. okt. 26. 20:51
1/6 anonim válasza:
Nem teljesen értem a kérdést.:) Igazából a kérdésben megválaszoltad, hogy a körülötted lévő kapcsolatok nem a legjobbak, ezért nem akarod ezt az 'álomszerelmet' vagymit. Na a lényeg, hogy ez tök normális szerintem.:)
14/F
2012. okt. 26. 21:17
2/6 anonim válasza:
14 éves vagy, még gyerek és gyerekesen is látod a dolgokat. Attól, hogy a szüleidnek ócska a házassága, még találhatsz egy olyan férfit, aki megbecsül és szeret téged, de ne írj olyanról véleményt, főleg ne hülyeséget, amiről fogalmad sincs.
2012. okt. 26. 22:25
3/6 anonim válasza:
A kérdésed logikátlan. Gyerek vagy még. Eltelik 2-3 év és mindent másképpen fogsz látni.
2012. okt. 27. 11:12
4/6 A kérdező kommentje:
Nem fogok. Nem akarok házasodni. Lehet anélkül is boldogan élni valakivel. Csak kérdeztem, hogy ez normális-e..
2012. okt. 27. 13:12
5/6 anonim válasza:
-.-"
Az.
De Te nem vagy az...
2012. okt. 27. 15:25
6/6 anonim válasza:
De ez olyan hülyeség, gyerekes idiótaság mert áhh egy tök általános dolgon gondolkozol hogy normális-e? Meg hogy jó e ha normálisnak gondolod..ez az egyik..a másik meg: a szerelem jóval összetettebb dolog, nem eza két véglet van amit te leírtál...bonyolultabb jóval. Hülyeséget kérdeztél, eza véleményem :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!