Pénzt vagy szerelmet választanál?
Van 2 férfi, az egyik tehetősebb, de elmondása szerint nem szerelmes beléd, viszont szeret és tisztel, mindenben melletted áll.
A másik szinte szó szerint nincstelen, pedig 30 elmúlt már.Bizonytalan az állása stb...viszont elmondása szerint igaz szerelemmel szeret.
Az egyes mellett lehetne nyugodt boldog életed, nem lennének anyagi gondok stb.
A kettes mellett ugyan lehet ideig óráig boldog lennél, de később megmérgezné a pénztelenség, mindennapi gondok a kapcsolatot. Vagy ez nem törvényszerű?
Ti mit gondoltok? Hogy látjátok?
Hmm...
Ha csak úgy választani kellene, hogy egy szerető társat vagy valamilyen pénzforrást (lottó, jól jövedelmező állás) válasszak, a pénzt választanám.
Így, hogy a pénz egy másik embertől függ, a szerelmet, de inkább egyiket sem.
Na elmesélek valamit.
A volt párom elhagyott tavasszal egy fiatal p.csa miatt,gyerekeimmel magamra maradtam. Jól megvoltak,kirándultak,csavarogtak,költötte az ex-em pénzt.Aztán 2 hónapja elvesztette a munkáját,elfogyott a pénz,hazaköltözött az anyjához,volt hogy én adtam kölcsön neki.
Szerintetek megvan még a nője?
Elárulom:nincs.
Vonja le mindenki a tanúlságot.
Keress egy olyat aki mind anyagilag mind érzelmileg kielégiti az igényeidet.
Sztem anyagiak terén nem arra van szügséged, hogy milliomos férjed legyen, de nem is egy olyan emberre aki nem tesz azért, hogy előre jusson.
Érzelmileg pedig a mély szeretet és tisztelet mellett akad némi szenvedély és a többi és a többi.
Én egy harminc éves nincstelent választottam, 4 év alatt úgy gatyába ráztam, hogy most a saját tip-top lakásunkból írok ide és imádjuk egymást.
Amúgy az igazság az, hogy nagyon szeretem a pénzt, de a szerelemnek nem lehet nemet mondani szerintem. Szóval, ha ennyire kérdés, hogy kit válassz, akkor a nincstelen sem a nincstelenség miatt nem az igazi.
semmi sem biztos, de egy állás még mindig biztosabb mint egy csöves fellángolása. mellesleg szerelemért nem adnak kenyeret a boltban.
a szerelem hülyeség, mindenki csak a pénzre/szexre/rajongásra vágyik, csak másképp nevezi. csak egy illúzió, ami 1-2 évig tart aztán ugyanott lennél mint a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!