Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Melyik jobb: megbanni, hogy...

Melyik jobb: megbanni, hogy megtettel valamit, vagy kesobb azon gondolkozni, hogy 'mi lett volna, ha. '?

Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 09:14
 1/4 Antimod ***** válasza:
Megbánni jobb, mert az egyfajta kapu a (lelki) fejlődés felé. A másik inkább csak egyhelyben toporgásnak tűnik.
2012. okt. 25. 09:25
 2/4 anonim ***** válasza:
szeritem is az előbbi. tapasztalatból mondom. amit megtettem eddig azt sose bántam meg, viszont amit nem...
2012. okt. 25. 13:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Peldakat tudnatok mondani?
2012. okt. 25. 18:32
 4/4 Antimod ***** válasza:
Példa: eleged van egy munkahelyből, mert stresszes, kikészítenek, stb. Váltasz. Kiderül, hogy az új munkahely kb. ugyanolyan rossz, esetleg bizonyos szempontból még rosszabbul jártál, mintha maradtál volna. Megbántad, de még mindig jobb, mint harminc évvel később azon töprengeni, hogy miért is nem próbáltad meg.
2012. okt. 26. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!