Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kell szégyellnem magam, mert...

Kell szégyellnem magam, mert jobban szeretem az állatokat, főleg a kutyákat mint az embereket?

Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 10:11
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ez így igaz, minden szavaddal egyet értek, köszönöm! :)
2012. okt. 29. 19:58
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

"Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem a kutyámat."

Azt hittem ilyen csak a viccben van, nem bántásból. Szerintem akkor se minden emberre vonatkozik ez, csak a környezetedben élők döntő többségére. Ha a megfelelő emberekkel ismerkedsz, rögtön mást fogsz gondolni.

2012. okt. 30. 11:18
 23/25 kalaszim válasza:
53%
Nem mert az állatok értelmes lények, nem úgy mint a politikusok. XD
2012. okt. 30. 19:59
 24/25 anonim válasza:
100%
Azt gondolom, hogy addig nem kell szégyellned, amíg ez a szereteted nem korlátoz abban, hogy észrevedd ha veszélyeztetnéd a környezeted. Gondolok itt pl. a kutyák emberek elleni támadására.
2012. okt. 31. 17:05
 25/25 diaking válasza:
Ezen semmi szégyellnivaló nincs. Én is így vagyok vele, minél jobban megyek előre az időben. Az emberek többsége, aljas, önző stb. A kutya önzetlen szeretével ragyogtatja be a szívem. Imádom. Feltétel nélküli szeretetre képes, ezt sokan tanulhatnák tőlük, mert erre nagyon kevesen képesek. Semmi szükség pszichologusra! A kutya soha nem okoz lelki fájdalmat!
2014. máj. 11. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!