Hogy lehet új életet kezdeni? Nagyon elvagyok keseredve.
Temesd el a múltad. Kezdj új életet új környezetben. Új barátokat szerezhetsz új munkát stb. Csináltass új frizurát. Vegyél egy pár új göncöt. Csinálj bármit ami ÚJ. De amig saját magadban nem raksz rendet és ténylegesen le nem zárod a múltad nem fog sikerülni.
Sok sikert kivánok neked.
Sok a kifogás és a rágódás a multon.
Keress pasit és munkát a lehető legegyszerűbben.
Menni fog, csak légy erős és kitartó.
Én új életet kezdtem. igaz 16 vagyok de a családommal kezdtem új életet:) Leírom h nekünk mi a helyzet.
Mo-ról elköltöztünk, ( miskolciak vagyunk nem költöztünk ki teljesen otthon van a ház,kivan adva meg van a suli is csak tanulói jogviszony szüneteltetés,nem égettünk fel semmit a hátunk mögött) anya és én költöztünk olaszba,tesóm kint él 16 éve így hozzá. Új suli,új környezet,új barátok. rengeteg minden ért minket otthon,ezért döntöttünk így. Itt suli,barátok,ismerősök,jobb szebb élet. Én külsőt is változtattam. (hosszú hajam lett ( póthaj),vettem pár smink cuccot (idáig is volt),vadi új ruhákat,átfestettem a hajam,lefogytam. Szóval úgy mindent megváltoztattam. jobban oda figyelek magamra,idáig kb letojtam magamat,vagyok oszt jóvan. vettem egy új telót is. nem azt mondom h menekülj el az országból. hanem költözz el egy messzi városba ahol nem ismer senki,keress munkát,barátokat,vegyél 1-2 új ruhát,rittyentsd ki magad,dobd be magad:) Én az ország másik végére költöznék,ahol tényleg senki de senki nem ismer. ott próbálkoznék meg:)
Nagyon remélem h helyre jön a helyzeted,és a tanácsom ha megfogadod beválik:) Sok szerencsét,és legyen További szép napod erőben egészségben:)
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!