Minél jobban szeretnék aludni, annál jobban nem vagyok fáradt, mi tegyek?
Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 00:02
1/4 anonim válasza:
Igen, ez nálam is előfordult már. Ilyenkor nem erőltetem a dolgot, csak fekszem az ágyban, esetleg lefoglalom még valamivel magam és előbb-utóbb elalszom :)
2/4 anonim válasza:
Nálam is így van sajna rendszeresen :( ilyenkor olvasok,és egy idő után már összefolynak a szemem előtt a betűk,bealszok.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát lehet elöveszek tényleg egy könyvet, az lesz, holnap hamar kéne kelnem, lehet pont ez idegesit.
2009. aug. 9. 00:20
4/4 anonim válasza:
ez nálam is így van. meg sztem sok embernél. minél inkább "erőlteted", hogy elaludj, annál jobban "igénybe veszed" az agyad, és felébredsz.
mondjuk nálam az olvasás nme jön be. akár órákig is tudok olvasni, akkor sem leszek álmos. viszont 20 év után rájöttem, hogy nekem mi jó erre. rejtvényt fejtek. úgyhogy ha az olvasás nem segítene, próbáld ki a rejtvényfejtést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!