Mit tehet az a 18-25 közötti fiatal, akinek nincsenek barátai?
Ne viccelj már. :) Bp.-n vannak jó rock koncertek is. Mondjuk én inkább a punk felé húzok, de az általad kedvelt dallamos rock zene is van ott, ne hogy azt hidd, hogy csak diszkók vannak. :D
Persze ez megint probléma, mert nem tudom, hogy egyedül elmennél-e koncertre, vagy sem. Mondjuk énszerintem egyedül is ellehet menni, és odacsapódni társaságokhoz.
Az vagy. :D
Jaj a Pitbull. :D Előtörtek az emlékek, mikor Egerben volt és én lementem. :D Nagyon jó volt. Van egy Nyíregyházi ismerősöm, (akkor láttam másodjára, neten ismertem meg. :D) és megbeszéltük, hogy az úgy is félúton van, meg amúgy is csípjük a Pitbullt, találkozzunk ott. :D
Ne tudd meg. Életem egyik legjobb napja volt. :)
Nekem ez akkor is úgy tűnik, hogy kifogásokat keresel. Mintha arra várnál hogy téged keressenek fel tök idegenek, hogy "hééé gyere velem bulizni". Ilyen nem lesz, ha akarsz barátot akkor legalább hétvégente járj fel pestre, van elég sok hely ahol lehet bulizni, ismerkedni, sose voltam diszkóban, én is a rockot szeretem, meg a nyugis helyeket. Több mint 70 km-re lakok Bp-től de én is feljárok hétvégén. Nem vagyok pedig gazdag, de ha kell megyek stoppal is. Jobb mint punnyadni vidéken. Bp-en mindig van valami, koncertek, bulik, rendezvények. Egyedül nem mennél? Miért? Úgy a legkönnyebb ismerkedni. De hát ha nem hát nem... csak akkor ne csodálkozz ha sose lesznek barátaid. Semmit nem teszel érte, amint látom. Persze nem létfontosságúak a barátok, ha megvagy nélkülük is, akkor jó.
Mondjuk ennyi idősen csak dolgozol már, nem? Ott nincsenek olyanok akikkel jól kijössz? Vagy suli?
költözz be pestre albérletbe. szépen végig járod őket, beszélgetsz kicsit és ott veszed ki a szobát, ahol kölcsönös a szimpátia. mondjuk valami rockos arcoknál.
vagy tanulj tovább, ha az neked való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!