Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ez milyen színű...

Szerintetek ez milyen színű szem? És milyen színű sminket használnátok?

Figyelt kérdés
[link]

2012. okt. 20. 22:58
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyesmi, a színét nem tudnám megmondani, mert különböző fényviszonyok mellett egyszer kéknek, egyszer zöldnek, egyszer szürkének látszik. A kék és a zöld színt kerülöm, mert a zöld mellett kéknek, a kék mellett zöldnek hat, sajnos elég kontrasztosan. A többi szín jöhet. Hétközben a fekete-szürke-ezüst a nyerő, alkalomkor pedig a felsőm színéhez próbálok igazodni.

A bőröd világos vagy sötét? Attól is függ...

2012. okt. 20. 23:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,a barátom is mindig ezzel viccelődik, hogy ahogy változik a fény, úgy változik a szemszínem is szürkésről zöldre :) Egyébként világos a bőröm, enyhén szeplős.
2012. okt. 20. 23:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Férjem mindig azt mondja, még a szemem színe is a hangulatomtól függ, úgyhogy ne próbáljam átverni. :-))))

A világos bőrhöz az erős, élénk smink túl nagy kontraszt, ami jól állhat ugyan, de nehéz eltalálni az összhangot, ezért kerülöm. A rózsaszín és különböző árnyalatai viszont meglepően szép tud lenni, a bordó szintén. A csokibarna elég univerzális, nem nagyon lehet elrontani. A sminktetoválást is kipróbálhatod: sötétberna vagy fekete, vékony szemkontúr. ;-)

2012. okt. 21. 11:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem fekete sminket használj, vagy valami sötét színt, mert az csak még jobban kiemeli, és elvarázsolja a pasikat. :) egyik barátnőmnek is ilyen, és mindig mondják neki, hogy megbabonázza a szemével őket :) nézz youtuben videókat, hogy hogyan sminkelj, ha nem vagy annyira kreatív. Én a füstös sminket ajánlom :)
2012. okt. 22. 12:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Az enyém is kb. ugyanilyen színű, csak nincs a közepén barnás folt. Amúgy van benne szürke, kék és zöld is, szóval türkiz, mert a türkizben mind a három szín megtalálható(ha jól tudom). Kék színű szemceruza jól menne hozzá szerintem :)
2012. nov. 3. 12:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Az ilyen kérdéseknek egyébként mi köze az önismerethez? Sokszor megkérdeztem már magamban de most megkérdezek egy kérdezőt is.
2012. nov. 29. 14:25
 7/10 Szabó Tamás Áron válasza:
a szeme kék
2012. nov. 29. 16:41
 8/10 anonim ***** válasza:
golden blue eyes ;) és arany színt használj! Puszi
2012. nov. 30. 01:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Feketével húznám ki, mert az drámaian kontúrozza a világos szemet. :)

Alkamira meg kísérleteznék aranybarnával a pupilla körüli sárgásbarna gyűrű miatt, érdekes lehet egy ilyen kék-arany-fekete kombó, ötletesen keverve.

2012. dec. 6. 22:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Arany,ezüst,gyöngyház fehér ,bronz barna,lila,fekete, ezek a színek biztos jól állnak :)
2013. okt. 11. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!