Miért van az, hogy minden szem rám szegeződik?
Figyelt kérdés
Ha például felszállok a buszra, mindenki engem néz és hogy minden ember engem talál meg, ha kérdezni szeretne valamit. Nem mintha zavarna, csak kíváncsi vagyok:)2012. szept. 22. 10:58
1/5 anonim válasza:
Hát igazán írhattál volna valamit magadról, mert így honnan tudjuk? Lehet, hogy gyönyörű 20 éves lány vagy, azért bámul téged mindenki. Vagy nem vagy olyan gyönyörű, viszont hatalmas nagy a melled. Vagy 2 méter 10 centi magas vízilabdás srác vagy, azért néznek. De az is lehet, hogy folyamatosan tikkelő öreg bácsika vagy fürdőköpenyben, hát persze, hogy mindenki téged néz. Mi honnan a fenéből tudjuk?:)
2/5 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok:) Átlagosnak tartom magam. Semmi extra :)
2012. szept. 22. 14:30
3/5 anonim válasza:
Biztos nagy a fejed... nem tudom.
4/5 anonim válasza:
Szimpatikus vagy az embereknek. Engem is mindig szivesen kérdeznek meg.
5/5 anonim válasza:
Ez velem is így van, csak nekem kék a hajam. :D
Szerintem rajtad csak simán látszik, hogy nem harapsz, ha megkérdeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!